Navštíveno 1023x

ahojte
Nevi nekdo o nejake dobre novejsi komedii? Posledni jsem videl Scotta Pilgrima a to bylo fajn. Hlavne ale opravdu komedii, zadne prevlecene drama jako treba Prostředníci.
A nebo nenajaky valecny film, neco na zpusob co ted bylo Battle Los Angeles (world invasion), District 9, Black Hawk Down atd.
Spis ale tu komedii. Diky predem.

19.08.2011, 20:10 |
vypuk Jestli ti nevadí rip z kina(ale neni špatnej) a titulky, tak za mě Kamarád taky rád... nasmál jsem se u toho perfektně :)
dam se ted tohle:
[ Link ] a jeste taky Gran Torino, miluju Clinta Eastwooda :)

19.08.2011, 20:19 |
rcman Gran Torino můžu jenom doporučit!
Ale z nových filmů co by tě mohlo zajímat mě nic nenapadá... Naposledy jsem byl na Šmoulech. A to bylo super!
tak smouly fakt NE-E , toho paula jsem videl castecne kdyz na to koukal bracha. Na we were soldiers kouknu, jeste ted stahuju Valkyru, na wermacht taky rad kouknu :D
a jestli chceš kombinaci komedie-válečný, tak Mrchožrouti s Belmondem, pro silné nátury Svérázy národního lovu apod, nebo Sedmá rota - to byly prdy .o)
Ne,nemyslel jsem kombinaci tech dvou, proste bud pordnou komedii, nebo poradnej valecnej. Jak rotu tak sveraz jsem videl.

19.08.2011, 21:21 |
Kamil Království, Zelená zóna...

19.08.2011, 21:57 |
rcman v posslední době co jsem viděl a opravdu se dobře pobavil...
Byla komedie Yes man. Je to sice už trochu starší, ale stále dobrý...
hledám film na jehož jméno si nemůžu vzpomenout, rok asi 98/99 ..
je z prostředí velkoměsta a vypráví o životě náctiletých, jak jedou na fetu, živí se šlapáním, takový celkem hustý příběh, hlavní hrdina (jestli ho tak jde nazvat) nevědomky nakazí celou partu AIDS...
víc si toho nepamatuju, tenktrát to dost frčelo s trainspotingem...
jo to je ono !!! já si pořád nemoch vzpomenout, díky teď se mi bude líp spát :o))))
myslím že na kinotip.cz najdeš spoustu filmů :-)

21.08.2011, 13:27 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2011-08-21 13:30:21
Co třeba Týden bez závazků? Konec klasické klišé, ale zhlédnout se to dá.
Trochu jako Pařba ve Vegas, ale ta byla lepší. Tedy jednička, dvojka už byl jen slabý odvar.
Paul byl také výborný.

21.08.2011, 13:39 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2011-08-21 13:42:45
Nepřítel před branami
Das Boot
Kod Navajo
Slzy slunce
Království
Zelené peklo
Tři králové
Divočáci
Sexy párty
Hancock
Sexbomba od vedle
Někdo to rád blond
Click
Hele kámo, kdo tu vaří?
Lemra líná
Noc v muzeu
Eurotrip
Atd, atd...
Zastav a nepřežiješ 1,2.Jason Statham je v tomhle filmu opravdu super,ostatně jako třeba ve všech Kurýrech:-)