Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Opět mobil

o Navštíveno 869x o
o 18.08.2011, 22:20 | DaveF | Upraveno: 2011-08-18 22:22:08
jsem už zoufalej , moc se neorientuju v jednotlivých platformách a hledám nástupce Nokia E71, která se obávám už brzo umře...
potřebuju aspoň trochu odolný telefon na kterém velmi často čtu maily, prohlížím web, koukám na youtube, občas zapnu navigaci, potřebuji slušný foťák apod..
vyhovuje mi hodně klávesnice na E71 takže přemýšlím o Nokia E6, ale trochu ve mě hlodá jestli nemám zkusit něco jiného...nějaké HTC, Samsung Galaxy SII, ale obávám se dotykového displeje a možných komplikací se systémema navíc se v tom moc neorientuju

Podmínkou je že telefon musí být v nabídce O2 [ Link ] a cena max 10-12tis a taky záleží jak je telefon zvýhodněn od O2

díky za každé doporučení

o 18.08.2011, 23:50 | AllInOne
Iphone4, předtím jsem měl taky co ty
o 19.08.2011, 00:42 | soray
Vem HTC Sensation nebo SGS II a budes spokojenej. Ja jsem uprednostnil zpracovani (kov) a vyssi rozliseni a vzal Sensation. Mam to hlavne na maily (exchange + 3 dalsi schranky) a administraci shopu pres www prohlizec a zatim maximalni spokojenost.
o 19.08.2011, 12:59 | Fordik
Ja bych kdyztak vedel o Nokii C6.Nova,nepouzita,jednou zapnuta bez SIM.Zarucak,sluchatka,nabijecka,pametovka.Cenovka 4500,-
o 19.08.2011, 14:32 | DaveF
díky, ještě nějaký názory ? :-)
Iphone je už lehce přes cenovej limit a mám asi trochu předsudky a bohužel nemám možnost si ho vyzkoušet...
HTC sensation, SGS II pročtu ještě nějaký recenze
nokia C6 díky za nabídku, ale výhodější je pro mě vzít to od operátora a ten ho ani nenabízí
o 19.08.2011, 21:46 | AllInOne
Lehce přes limit, ale....... Já byl vždy Nokiovej, ale.........Nechal sem se ukecat na I4 a nemůžu říct ani Ň!!!!
o 27.08.2011, 23:51 | Tiler
Pokud by ses rozhodnul pro E6, mohl bych tě nabídnout cca měsíc starou, koupenou ve značkové prodejně Nokia, komplet balení, původní cena 9000,- nechal bych jí za 6000,- . Koupeno pro paní, ale ta má díky gelovým nechtům, problémy s qwerty klávesnicí :((((
o 28.08.2011, 00:46 | kamil306
v jaké barvě? bych měl zájem, kdyby byla černá..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.319 sekund.