Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT:zobrazuje se predesli text

o Navštíveno 608x o
o 18.08.2011, 20:45 | Jazzy
ahoj,nevim jak jsem to mel do nadpisu napsat :o) v okynku na psani se mi zobrazuje text ktery uz jsem treba nekdy nekde napsal.i zde kdyz sem psal ten nadpis se ukazalo neco co uz jsem psal drive,jde to nejak vypnout?Snad jsem to napsal aspon trochu srozumitelne,jsem v pocitacich uplny laik.dekuji za pomoc.

o 18.08.2011, 21:00 | Ravo
hledej "vypnout funkci AUTOMATICKÉ DOPLŇOVÁNÍ"
o 19.08.2011, 20:21 | Jazzy
ahoj,a nevis kde ji mam hledat?nemam poneti :o)
o 19.08.2011, 21:33 | Ravo
Nevím jaký browser (IE,Firefox,Chrome,...) používáš a jakou verzi.Nicméně obecně to bude někde v nastavení nebo nástrojích atd... Pokud sem napíšeš co používáš, možná ti někdo poradí.
o 20.08.2011, 12:20 | Jazzy
pouzivam klasicky Internet Eplorer
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3182 sekund.