Navštíveno 844x

Vím že se to tu řeší skoro pořád, tak se zkusím zeptat i já. Koukám po nějakém jiném autu a pořád nevím co. Chci rv. 07 a mladší. Vypadá to, že bude zas na chvíli nafta. Cena +/- 300t kč. Zatím mě zaujalo nové Mondeo, Passat, BMW 3.
Pokud by někoho ještě něco napadlo tak to sem hoďte a nebo zda dokáže někdo tyhle auta porovnat z vlastní zkušenosti.
jenže u tebe to je nekonečná story, budeš za chvíly jako zdeny akorát s tim rozdílem že se ti nikdy žádný auto neporouchalo [ (protože ho máš přinejhoršim půlrok) výjma O2rádobysport na který se za tu chvilku stihlo podělat věcí dost ] a s rozdílem od zdenyho že nakonec vždycky skončíš u toho pomalu nejsociálnějšího vozu na trhu octavia/passat potažmo jiný koncern jebky.....
z výběru rozhodně mondeo ale to víš sám že mu fandim ač ne tomu posranýmu hdi uvnitř....
a nebo si konečně kup pořádný auto a šoupej nohama :)
[ Link ]
NP: aj bych s tebou souhlasil, ale ten 4kvalt nemusí každému vyhovovat. Když už, tak radši totéž s MT.
radsi uz ten rilitr...ta dvaapule,ikdyz tady trosku vic nadopovana o par kilovat,nejak oslnive nejede.
a s tim 4 kvalten nejak problemy nemam.mate uz u tehle moznost sekvencniho razeni? jinak to ma porad stejnou prevodovku jako lego 3.gen?
dík, ale to mě moc neláká. Chtěl bych zas naftu.
novy nafty uz bych se asi bal...samej CR. az se vykrka cerpadlo a vstriky budes se strilet do palice...
No ten Outback s 2.5 a 4° žral podo mnou zhruba ako môj ex3.0 a 5°, takže ten 4° je síce dobrý, pomerne nekazivý (výnimky sa nájdu), ale zbytočne to veľa papá. V prípade 2.5 by som volil určite manuál. Pred bramborou som mal tiež v hľadáčiku Outbacka, ale prevodovka ma odradila, nakoľko som chcel zase len a len automat...