Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kodaň-Plzeň

o Navštíveno 1595x o
o 16.08.2011, 22:22 | cupra.165
Kdo kouka? Narez jak svin :-) jedeeem :-)

o 16.08.2011, 22:25 | Etien (M)
neuveritelny... super... jen to jeste nejak dohrat...
o 16.08.2011, 22:26 | cupra.165
Je to pravda.Kodan umi i venku necekane vysledky,stejne jak norsky,tak dansky fotbal,ale snad to kucii zvladnou. 3:1 mazec :-)
o 16.08.2011, 22:35 | Luboš1
mala barca se rozjizdi :-)
o 16.08.2011, 22:36 | Etien (M)
a je to, peknyy...
o 16.08.2011, 22:38 | HIGHTOWER
koukal jsem a nechápu, po poločase zase jiná Plzeň, v první půli jen bránili a báli se to otevřít, ve druhé už to zkusili a ono to šlo, parádní, konečně někdo, kdo nedělá ostudu v Evropě, jako S a S :-D
o 16.08.2011, 23:02 | Mika
opravdu Plzeň válí :-)
o 16.08.2011, 23:04 | mikísek
krásnej fotbal
o 16.08.2011, 23:05 | Pekys
pěknej fotbal, fakt že jo. A ty pasy přes půl hřiště od Horvátha, na to se dalo koukat.
o 17.08.2011, 00:30 | jackobo
naprostá paráda, v druhy puli kdyz se nebali hrat svuj fotbal to byla radost pohledet. Vysledek do odvety vice nez dobrej, todle by uz fakt meli dat. A Horvat co tam ve 150ti letech predvadi a jak rozdava balony, vsechna cest!
o 17.08.2011, 08:57 | Mr.Scully
Jakožto Plzeňák, který chodí na fotbal pravidelně, musím říct, že tohle je celkem běžné - poslední dva roky jsme schopni porazit KOHOKOLIV, když se zadaří. Máme bohužel i výpadky, viz ty občasné první poločasy :-/ Ale Viktorku sleduju zhruba dvacet let a tak dobře jako teď jsme nehráli nikdy. Hlavně se na to dá dívat. I kdybysme do LM nepostoupili, tak už za ten fotbal má Vrba a spol. jedničku s hvězdičkou. To není žádnej nákop na Kweukeho, ať s tím udělá, co umí. Ale prostě kombinace v pokutovém území soupeře, hračičky, pasy Horvátha apod. A v odvetě budeme mít Jiráčka, což je přeci jen náš nejlepší hráč. Jestli budou všichni hráči zdrávi, tak nevidím důvod, proč nepostoupit, byť Kodaň umí hrát i venku.
o 17.08.2011, 11:04 | Yawor
Mr.Scully - a já jakožto Sparťan musím dodat, že nákop na Kweukeho platil loni, letos zaplať Henry hrajou kombinačně. Zatím...
Každopádně super a držím palce do odvety
o 17.08.2011, 16:56 | Mr.Scully
Nemáte někdo záznam v Xvid nebo tak něco? Já blbec jsem si to nenahrál ani včera, ani dneska reprízu... Případně mi ještě chybí zápas z Rosenborgu, ale to bylo na Sport2, to asi nikdo nenahrával...
o 25.08.2011, 18:43 | HIGHTOWER
Tak po včerejším krásném postupu dnešní los:

Skupina H: Barcelona, AC Milán, Borisov, Plzeň

Takže aspoň 2 atraktivní soupeři, Borisov by mohli uhrát, takže to vidím na 3 místo ve skupině a nebo překvápko a postup na úkor AC Milán
o 25.08.2011, 19:12 | JA
Scully
jelikož jsem seděl včera ve 3 řadě za bránou kam šli všechny 3 kusy, tak to mám.Sem se prostě hledal :-))..jen podumat jak to stáhnu ze satelitu, to bude na celou noc...mrknu na to a ozvu se
o 25.08.2011, 19:13 | JA

foto k příspěvku  od JA

o 25.08.2011, 20:30 | Mr.Scully
JA - ty šťastlivče, já byl uprostřed plzeňskýho kotle, takže jsem samozřejmě neviděl ani jeden gól :-) Příště na to seru a jdu na velkou tribunu.

Jinak včerejšek mám nahranej, ale chybí mi venkovní zápasy - Trondheim i Kodaň. Je to na webu české televize v HD kvalitě, ale netuším, čím to stáhnout, pár nástrojů jsem vyzkoušel bez úspěchu. Nevíte někdo?

Barca bude super... už teď určitě hledají posily, aby stačili našemu tempu ;-)
o 25.08.2011, 20:41 | HIGHTOWER
dobrý kdyby s ní hráli po výhře a nebo remíze, aby bylo vidět, že nelze Plzeň podcenit a aby hrála aspoň v nějaké dobré sestavě, každopádně los parádní, když jsem viděl Barca a AC říkal jsem si, že mazec skupina a ona to Plzeň dostala :-D
o 25.08.2011, 20:56 | jackobo
Taky sme byli vcera v Edenu, paradni atmoska, super.
JA: jak na to koukam, sedel sem kousek nekde za tebou v 14 rade, takze vsechny 3 kusy jak na dlani :).
Jinak ten los je pecka, chudak Messi se uz tedka klepe strachy pri pomysleni na Horvatha :-DD
o 26.08.2011, 10:19 | JA
Scully
mrknu v druhým kompu mám nějakej stahovák...zkusim
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3729 sekund.