Navštíveno 876x

Zdarec. Není tady někdo odborník na umění? Mám na půdě několik obrazů - originálů (pláten) a chtěl bych je posoudit a říct, kde je prodat a za kolik. Jde jak o krajiny, tak náboženské. Co jsem rozluštil z některých podpisů a datumovek, tak jde o malby např. 1912, 1955, 1951,...... Náboženské nemají podpisy ani datumy a jelikož jsem ateista :-), nevím ani o koho jde. Koukal jsem na Aukro, ale tam se mi to od 1,-Kč dávat nechce. Měl bych i nějaké rápelí k renovaci a pak k nějaké dekoraci, jako petrolejové lampy, jazýčkové váhy, psací stroj ještě z C.&K. Rakouska v němčině vyrobený ve Vídni, plynovou masku v originál plech.pouzdru z 2.sv. války, 2.páry nožů co by bruslí, co se nasazovaly na boty,....... To bych taky rád věděl za kolik. Díky.

16.08.2011, 19:10 |
hawai sorry za OT, ale nějaký motoristický věci tam asi nemáš, co
Motoristický jestli myslíš díly nebo auta to ne. Mám jen nějaké starší prospekty aut a kamiónů. Řekněme od r.90. Evropské i americké. Nic světobornýho.
pošli mi foto obrazů...
bolthorn@seznam.cz
plynovou masku možná vezmu.. záleží na stavu..

17.08.2011, 00:07 |
hawai tak to nic, já myslel třeba něco prvorepublikovýho
v Doudlebách u silnice prej není špatnej
zeptal bych se tam
chystám se tam rok s řetízkem
To Bolthorn: máš to v mailu
To Midi34: v kterých místech když pojedu od Vamberka? Nechci už naletět jako s klavírním křídlem, které jsem prodal loni. Bylo od firmy Bosendorfer z cca 19stol. a bylo pořízeno skladatelem, který se narodil a žil v našem domě (Anatol Provazník). Hledal jsem někoho, kdo by to chtěl. A protože jsem spěchal kvůli rekonstrukci domu a nebylo kam dát, že ho prodám firmě, co vykupuje piana a klavíry a renovuje je a prodává. Ode mě šlo za 3tis.Kč (prý se to za víc nevykupuje) a po roce jsem zjistil, že v původním stavu ode mě ho prodávají za 100tis.Kč. Něco podobného bych nechtěl s těmi obrazy, když jsou to originály. Poslal jsem jejich fotky k nacenění do nějaké aukční síně jménem národní galerie z Prahy. Uvidíme. Např. od Vojtěcha Sedláčka jsou obrazy dle období od 800Kč až po např. 15tis.Kč.
je to po levé straně
dojedeš od benzínky nad Vamberkem do Doudleb projíždíš hlavní směr na Kostelec za křižovatkou je hospoda a pár baráků nad ní po tý straně
samo že je to překupník kterého to živý
ale prej má přehled takže tě nasměruje
a bud se domluvíte anebo taky ne