Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Je zde nějaký Kunsthistorik?

o Navštíveno 875x o
o 16.08.2011, 18:26 | Jirka156
Zdarec. Není tady někdo odborník na umění? Mám na půdě několik obrazů - originálů (pláten) a chtěl bych je posoudit a říct, kde je prodat a za kolik. Jde jak o krajiny, tak náboženské. Co jsem rozluštil z některých podpisů a datumovek, tak jde o malby např. 1912, 1955, 1951,...... Náboženské nemají podpisy ani datumy a jelikož jsem ateista :-), nevím ani o koho jde. Koukal jsem na Aukro, ale tam se mi to od 1,-Kč dávat nechce. Měl bych i nějaké rápelí k renovaci a pak k nějaké dekoraci, jako petrolejové lampy, jazýčkové váhy, psací stroj ještě z C.&K. Rakouska v němčině vyrobený ve Vídni, plynovou masku v originál plech.pouzdru z 2.sv. války, 2.páry nožů co by bruslí, co se nasazovaly na boty,....... To bych taky rád věděl za kolik. Díky.

o 16.08.2011, 19:10 | hawai
sorry za OT, ale nějaký motoristický věci tam asi nemáš, co

o 16.08.2011, 20:50 | Jirka156
Motoristický jestli myslíš díly nebo auta to ne. Mám jen nějaké starší prospekty aut a kamiónů. Řekněme od r.90. Evropské i americké. Nic světobornýho.
o 16.08.2011, 21:10 | Bolthorn
pošli mi foto obrazů...

bolthorn@seznam.cz
o 16.08.2011, 21:12 | Bolthorn
plynovou masku možná vezmu.. záleží na stavu..
o 17.08.2011, 00:07 | hawai
tak to nic, já myslel třeba něco prvorepublikovýho
o 17.08.2011, 15:20 | Midi34
v Doudlebách u silnice prej není špatnej
zeptal bych se tam
chystám se tam rok s řetízkem
o 17.08.2011, 18:49 | Jirka156
To Bolthorn: máš to v mailu
To Midi34: v kterých místech když pojedu od Vamberka? Nechci už naletět jako s klavírním křídlem, které jsem prodal loni. Bylo od firmy Bosendorfer z cca 19stol. a bylo pořízeno skladatelem, který se narodil a žil v našem domě (Anatol Provazník). Hledal jsem někoho, kdo by to chtěl. A protože jsem spěchal kvůli rekonstrukci domu a nebylo kam dát, že ho prodám firmě, co vykupuje piana a klavíry a renovuje je a prodává. Ode mě šlo za 3tis.Kč (prý se to za víc nevykupuje) a po roce jsem zjistil, že v původním stavu ode mě ho prodávají za 100tis.Kč. Něco podobného bych nechtěl s těmi obrazy, když jsou to originály. Poslal jsem jejich fotky k nacenění do nějaké aukční síně jménem národní galerie z Prahy. Uvidíme. Např. od Vojtěcha Sedláčka jsou obrazy dle období od 800Kč až po např. 15tis.Kč.
o 17.08.2011, 21:43 | Midi34
je to po levé straně
dojedeš od benzínky nad Vamberkem do Doudleb projíždíš hlavní směr na Kostelec za křižovatkou je hospoda a pár baráků nad ní po tý straně

samo že je to překupník kterého to živý
ale prej má přehled takže tě nasměruje
a bud se domluvíte anebo taky ne
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3186 sekund.