Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Že by volnoběžka?

o Navštíveno 987x o
o 16.08.2011, 11:58 | Losky
Ahoj, u auta začla cosi tak divně cvrlikat a občas při rozjíždění si pískne řemen. Občas to dělá, když dám plný rejd a přidám plyn.
Podle prvního videa to vidím na zadřenou volnoběžku i podlo toho jak hází napínák a pak ve druhém je slyšet to pískání

[ Link ]
[ Link ]

Jak to vidíte?

o 16.08.2011, 21:58 | Pagoš
Sundej řemen a zkus, jestli volnoběžka funguje nebo ne :)
o 16.08.2011, 22:55 | Losky
Tak s tou volnoběžkou to tak asi bude, ale víc jak ta volnoběžka mě zajímá to, proč prokluzuje ten řemen při vytočených kolech
o 18.08.2011, 08:39 | Pagoš
Dělá to předpokládám v krajní poloze... Servo tam klade větší odpor a pokud není řemen nebo napínák OK, může proklouznout. Dej novou volnoběžku a řemen a měl bys mít klid.
o 18.08.2011, 22:38 | Losky
Mě právě zaráží, že napínák s sebou dost škube. Ale je to možný, že se přidírá ten altík. Řemen tam je asi 2tis km, předchozí majitel ho tam dával a je bez známek poškození atd. Pár borců mi říkalo, že to bude řemenicí na servu (cca 2tis. Kč), ale spíš si taky myslím, že to bude spíš napínák a nebo tou volnoběžkou, spíš oběma věcma. Jinak to prokluzuje při plném rejdu a při přidání. Teď už to dělá větší bordel jak na tom videu. Jinak řemen asi shodím tak, že napínák stlačím, ne? Aspoň na fábce tdi jsem to tak dělal
o 18.08.2011, 22:49 | Kindlik
vyměnil bych napínák
o 21.08.2011, 21:12 | Losky
Napínák i řemen jsem vyměnil a už to nepíská, ale volnoběžka na altíku je asi určitě k.o. Když jsem zafixoval altík, tak se altík netočí ani na jednu stranu. Chci se zeptat, jak se pak to vyměnit. Nevím, jak pak dát zpátky altík, když tam je ten napínák naplej. Díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3087 sekund.