Navštíveno 815x

15.08.2011, 22:10 |
foxos Ahoj chtěl bych poradit. Chceme jet s přítelkyní přístí tejden na dovolenou někam k moři. Chceme jet autem a někde se ubytovat. Pořád se nemůžem rozhodnout jestli Chorvatsko nebo Itálie. Kdo porádí nebo napíše nějaké své zkušenosti kam jet. Díky
nevim zda je letos vhodné jezdit do itálie prý je abnormálně přeplněna turisty a na blind proto radši neriskovat,v chorvatsku vždy něco seženeš,co se týče koupení tak na severu itálie nic moc,já osobně bych se tam už nekoupal,chce to spíš na jich,kdežto v chorvatsku je pěkné koupání i na severu,
Itálie - buď jih nebo ještě spíš Sardinie, na tu jsem slyšel hodně chvály.
Chorvatsko - pěkný koupání, ale já už tam nepojedu, velká většina mých známých se vrací znechucena arogantním chování místních.
Urcite Chorvatsko!!!
Ses tam za nejvetsi pleps na svete, chovaji se arogantne, krasne more s miliardou hnusnejch sutru, jedna z nejdrazsich zemi evropy, jedny z poslednich front na hranicnich prechodech v evrope..samo nej.
Já nevím, ale já neměl nidky s Chorvatskem problém, s arogancí jsem se tam nesetkal a to jsem tam byl za posledních 7 let 7x? :o)
Hnusný šutry ve vodě, kolona na přechodech...já myslím, že to k tomu ale patří a tne kdo tam jede, tak s tím počítá :o)
Jen me nenapada jedinej duvod proc by tam rozumnej clovek mel jezdit, kdyz ma otevrenou celou Evropu...
Já se nechcu hádat, v pořádku, ale ukaž mi nějaké pěkné místo na koupání, na dovolenou, kde je levno, kde je super moře....a hlavní faktor, není to hromadu km. Hodně lidí jezdí do HR z toho důvodu, že je to relativně blízko.
Já nikdy nepadl z Chorvatska na prdel,ale párkrát jsem tam už byl a bez problému.
No pokud někdo chce jet mermomocí autem, tak klidně Chorvatsko. Já se nehodlám péct x hodin na dálnici, hodina letu je jaksi příjemnější.
Takže řecké ostrovy, Sardinie... :-) Řekové jsou extrémně přátelský a líný národ.
All: Osobne mohu doporucit italske GRADO, toskansko a ze vzdalenejsich je naprosta pecka Ligurska Riviera....
Vetsinou to byva tak, kam jezdi vetsina to stoji za prd...