Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kam na dovolenou

o Navštíveno 820x o
o 15.08.2011, 22:10 | foxos
Ahoj chtěl bych poradit. Chceme jet s přítelkyní přístí tejden na dovolenou někam k moři. Chceme jet autem a někde se ubytovat. Pořád se nemůžem rozhodnout jestli Chorvatsko nebo Itálie. Kdo porádí nebo napíše nějaké své zkušenosti kam jet. Díky

o 16.08.2011, 10:29 | Verano
nevim zda je letos vhodné jezdit do itálie prý je abnormálně přeplněna turisty a na blind proto radši neriskovat,v chorvatsku vždy něco seženeš,co se týče koupení tak na severu itálie nic moc,já osobně bych se tam už nekoupal,chce to spíš na jich,kdežto v chorvatsku je pěkné koupání i na severu,
o 16.08.2011, 11:35 | Mr.Scully
Itálie - buď jih nebo ještě spíš Sardinie, na tu jsem slyšel hodně chvály.

Chorvatsko - pěkný koupání, ale já už tam nepojedu, velká většina mých známých se vrací znechucena arogantním chování místních.
o 16.08.2011, 14:25 | Briann
Urcite Chorvatsko!!!
Ses tam za nejvetsi pleps na svete, chovaji se arogantne, krasne more s miliardou hnusnejch sutru, jedna z nejdrazsich zemi evropy, jedny z poslednich front na hranicnich prechodech v evrope..samo nej.
o 16.08.2011, 14:27 | AllInOne
Já nevím, ale já neměl nidky s Chorvatskem problém, s arogancí jsem se tam nesetkal a to jsem tam byl za posledních 7 let 7x? :o)

Hnusný šutry ve vodě, kolona na přechodech...já myslím, že to k tomu ale patří a tne kdo tam jede, tak s tím počítá :o)
o 16.08.2011, 14:30 | Briann
Jen me nenapada jedinej duvod proc by tam rozumnej clovek mel jezdit, kdyz ma otevrenou celou Evropu...
o 16.08.2011, 14:32 | AllInOne
Já se nechcu hádat, v pořádku, ale ukaž mi nějaké pěkné místo na koupání, na dovolenou, kde je levno, kde je super moře....a hlavní faktor, není to hromadu km. Hodně lidí jezdí do HR z toho důvodu, že je to relativně blízko.
Já nikdy nepadl z Chorvatska na prdel,ale párkrát jsem tam už byl a bez problému.
o 16.08.2011, 14:37 | Mr.Scully
No pokud někdo chce jet mermomocí autem, tak klidně Chorvatsko. Já se nehodlám péct x hodin na dálnici, hodina letu je jaksi příjemnější.

Takže řecké ostrovy, Sardinie... :-) Řekové jsou extrémně přátelský a líný národ.
o 17.08.2011, 19:47 | Briann
All: Osobne mohu doporucit italske GRADO, toskansko a ze vzdalenejsich je naprosta pecka Ligurska Riviera....
Vetsinou to byva tak, kam jezdi vetsina to stoji za prd...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3835 sekund.