Navštíveno 1349x

15.08.2011, 17:46 |
bafis Mam zajimavou nabidku, stat se spolumajitelem noveho pneuservisu. Kamos kterej to dela uz 10 let soukrome, chce rozjet na skvelym miste novej provoz a shani nekoho k sobe. Ja zrovna koukam po prodeji bytu po nejaky slusny investici a nad timhle zacinam uvazovat. ALE...vzhledem k tomu ze za nim dost casto do servisu jezdim, tak vim ze je to kseft hlavne pred zimou a po zime, kdy jsou v kazdym pneu fronty, ale pres leto a pres zimu, kdyz maj vsichni prezuto, tak je to mrtvy, proto bych chtel vymyslet neco, co by k tomu jelo celorocne. On k tomu montuje do aut xenony a provadi cisteni interieru, ale to taky neni zadnej slagr, uvazovali jsme o mensich opravach brzd (desticky a podobne), vymeny oleju, lepeni folii, mozna cisteni klimatizaci,ale bude to docela dost prostorny, tak by to chtelo nejakej napad, aby jsme se tam treba cely leto nekopali do prdele a platili za to najem....Nenapada nekoho neco ?? Diky za tipy...

15.08.2011, 18:09 |
Komba Tak nejlepší je k tomu opravovat ještě auta,když jsou zkušennosti,ale věř mi že nezůstaneš jen u lehkých prací jako jsou destičky a oleje.Protože už se to prostě rozjede a bude ti pak už blbý odřeknout rozvody,spojku,výměnu motoru....rozhodně tím nic nezkazíš,když zavedeš tyto služby.
Dobrý je třeba umejvat auta,protože vím že na to jsou lidi línější:)
Řekl bych že montáže denních svícení není špatný,to teď dávaj všichni,ale taky to není na pořád.

15.08.2011, 18:38 |
bafis Opravovat auta jo, ale do toho moc nedelame a v tom arealu uz autoservis je, je tam i klempir. S mytim a cistenim aut pocitame a montaz denniho sviceni si pisu, diky.

15.08.2011, 18:48 |
Komba Tak když je servis vedle,tak bych se do toho nehrnul a udělal fakt jen nouzovku,když bude vedle plno;)
Co by se líbilo vždycky mě,tak je celkově mytí,čistění aut interiéru tad. a leštěnííí.To je práce kde člověk opravdu vidí výsledek a potaší ho to.Jednou se na to fakt vrhnu:)

15.08.2011, 21:12 |
Rudi Kdybys měl velkej prostor venku, tak udělej samoobslužnou wapku, ta tady fakt chybí...

15.08.2011, 21:49 |
bafis jj chybi, tohle by bylo v komunale a s vodou je to tam celkem na hovno, jsou napichli vedle na pradelnu a buhvi jak to bude s odpadama, cistickou atd...
Geoska mi prijde silene draha na porizeni a pritom vyvar z toho moc neni dle me... :-/

16.08.2011, 00:46 |
JR Udelat to, co kazdej gumar .... Olej, brzdy, vejfuky a geosku ....

16.08.2011, 07:30 |
Squere | Upraveno: 2011-08-16 07:31:05
mno, co projít nějaký školení a začít třeba opravovat sekačky, je to trošku mimo, ale motory by nemuseli být tak složitý. Začít třeba u Briggsu
[ Link ] a koukal jsem u Vás asi žádný autorizovaný opravář není ne?

16.08.2011, 07:56 |
hanzz A to všechno bude dělat ten tvůj kámoš, nebo už víte o lidech, kteří něco z toho opravdu dobře umí?

16.08.2011, 08:07 |
bafis Dela to 10 let, tak by asi mel neco umet ;-)
olej a výměna oleje,klimatizace,brzdy,výfuky, pokuď by byl prostor tak pneu hotel(uskladnění pneu u Vás),prodej autobaterií, oprava kol..

16.08.2011, 09:17 |
xSam Upřímně řečeno, já se obecně snažím vyhnout opravám aut v pneuservisech. Prostě to ve mně nebudí důvěru. A navíc mám blbé zkušenosti.
Takže bych se držel toho co tu psali kluci. Geometrie, ruční mytí, mytí kol, klimoška. Maximálně ty desky a výměnu výfuků.,
Zrovna myslím, že geometrie je docela dobrej vejvar, navíc na našich silnicích jí člověk potřebuje docela často.
Pořiďte si tam automat na kafe a hromadu časopisů ať se tam člověk nenudí, když bude čekat.
Další mě napadá, prodej gum, hliníkáčů, jak novejch tak ojetejch.
Ono nejdůležitější je, co umíte. Dá se dělat všechno, ale když nebudete šikovní, nikdo k Vám jezdit nebude.
Pneuservis a pořádnou hospodu :-)
No, hlavně aby se to dělalo všechno pořádně poctivě ke spokojenosti zákazníků, protože jinak tam můžeš mít třeba raketoplán a nebude tam ani noha.
Ale to sem ti neřekl nic nového :o)
Neznám oblast kde to chcete páchat, ale zmapuj si okolí a poměrně solidní "doplňkový" kšeft jsou autoskla - rozbíjí se to furt, jezdit se bez toho nedá, když budete rozumní a dobří, je to o pár podpisech s pojišťovnama a skoro stabilní kšeft frčí, nehledě na to, že ke sklům se dnes přistupuje jak k "ponožkám" - každý to chce mít hned, pokud možno....

16.08.2011, 17:13 |
Komba S těma sklama to ale bude chtít praxi,protože tam budeš mít víc reklamací než kšeftů:)

16.08.2011, 17:42 |
hanx renovace a opravy alu?