Navštíveno 1602x

Zdravím... nemáte někdo s tímhle zkušenost -
[ Link ] díky za odp.
Podle toho, na co to chceš - abys byl vidět někde na sraze, proč ne; do normálního provozu úplně na h...., protože to bude svítit všude okolo jen ne tam, kam by mělo. U žárovky je jedno vlákno v určité pozici vůči parabole, tady je těch "vláken" 9 a ani jedno není tam, kde vlákno žárovky.
Nekde tu bylo video, zkus pohledat... Sviti to asi metr pred sebe, dal ne :-D
no já jsem si dával do parkovaček těch 36led tak jsem chtěl ještě H3 a právě jsem myslel, že to bude něco jako denní svícení :) ...
No to teoreticky jo, ale cim chces svitit v noci? :D
A H3 je co? Mlhovka, nebo dalkove?
nedávno jsem dával dotaz jaké žárovky jsou k mlhovkám u octavie I bylo mi řečeno že jsou tam H3 takže doufám že tam jsou H3
To je možné, škodovky neznám :) Osobně bych do mlhovek nic nedával... ;)

15.08.2011, 15:29 |
Rak162 | Upraveno: 2011-08-15 15:29:35
j u octek je h3 v mlhovkách ;) mě by zase zajímalo jak svítí ty parkovačky :D jak maj 36 ledek :D ? svítí to trochu? :D
ty parkovačky svítí právě perfektně byl jsem z toho překvapený :)..kupoval jsem je od jednoho uživatele tady tak si dovolím tady dát jeho odkaz i s fotkou -
[ Link ]
mam v mlhovkách xenony na patici H3 tak k nim chci dát tyhle parkovačky, mam teď normal s jednou ledkou a to sou takový mžouralky :D tak dík za info ;)
na kolik tě vyšly ty xenony?? A máš to s atestem nebo jen tak sis to tam hodil??
do mlhovek ti to stejně nikdo nedovolí, když máš xenony tak musíš mít osttřikování světel atd.... na to sem dlabal normálně, sežeň sadu na netu a prdni to tam ;) nevypadá to špatně ;) oktavu na který je mám asi poznáš :D

féést dobře to vypadá :) ...no a ty jezdíš s tím i normálně přes den?? Jestli jsi neměl třebas problém s policii :D ? Protože já vlastně jezdím tedkom jen na ty parkovačky a to prý být nemůže rožlé jen to!! Ale tak zatím nic naštěstí :D
a na kolik kelvinů se mám dívat? 6 000 , 10 000 , 4 500 ??
soráč žesem nepsal byl sem teď pryč, no tak zatím problem nebyl jako jezdím s mlhovkama často...:D ale říkám, asi by jim to mohlo vadit... Já mám 6000 ty sou jasný bílí čím víc tím jsou víc do modra pak už fialový...;)

16.08.2011, 09:27 |
Losky Jen tak na rychlo, jaký to má smysl mít xeny v mlhovkách u O1? To máš jen na efekt?
Ty krávo Coca Cola kamion :-D
v noci ti to parádně osvítí pole kolem auta hlavně struhy, tak že tě nepřekvapí zvěř ta je vidět už zdálky ....;) no ale jinak na parádu ;)