Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vtip ze života :D

o Navštíveno 1557x o
o 10.08.2011, 19:58 | Schejby

foto k příspěvku  od Schejby

o 10.08.2011, 20:04 | Skury
Dobrý. :-D
o 10.08.2011, 20:08 | mishan
znám a luxusní!! :-)
o 10.08.2011, 20:32 | Schejby
Letí Čech, Afričan a grónský mužík letadlem. V tom grónský mužík povídá: "Teď letíme nad mojí zemí" Jak to poznáš, zeptají se ho Čech a Afričan?!? A grónský mužík odpoví: "Vyndám ruku z okna a je mi zima" Letí dál a najednou Afričan říká: "Teď letíme nad mojí zemí" a ostatní: "Jak to poznáš?!?" a Afričan na to: "Vyndám ruku z okýnka a je mi teplo" Letí zase dál a Čech říká: "teď letíme nad mojí zemí" a ostatní zase: "Jak to poznáš?!?" a Čech na to: "Jednoduše. Vyndám ruku z okýnka a ukradnou mi hodinky!"

Jednou pozdě v noci se opilec chlubí kamarádovi novým bytem. Když vejdou do obývaku, kamarád si všimne velkého mosazného gongu. "Na co máš ten gong?" Zeptal se zvědavě. "To není gong, to jsou mluvící hodiny. "Mluvící hodiny?" diví se kamarád. "A jak fungujou?" "Sleduj." vezme palici a vši silou praští do gongu. Ten se samozřejmě rozezvučí na celý panelák. Na to se z vedlejšího bytu ozve: "Ty ses snad posral, debile, jsou tři hodiny ráno!!!"

Jaký je rozdíl mezi švýcarským, francouzským a českým důchodcem? Švycarský ráno vstane, dá si trochu sýra, zapije sklenkou mléka a jde do parku krmit ptáčky. Francouzský ráno vstane, dá si trochu kuřecího masíčka, zapije to sklenkou vína a jde do parku hrát ty jejich koule. A český ráno vstane, sní nejaké švýcarské prášky, zapije je sklenkou vody, vezme si francouzské hole a jde makat...

o 10.08.2011, 20:49 | nome
,,Holky, co kouříte?"
,,Petry"
,,Výborně, já jsem Petr.."..:D

Dívka: Dnes mám operaci srdce.
Chlapec: Ja vím.
Dívka: Miluju Tě!
Chlapec: Já tebe víc. Ohodně víc!
Po operaci, když se dívka probere, je u ní jen otec.
...Dívka: Kde je?
Otec: Ty nevíš, kto ti daroval to srdce?
Dívka: Co?? (rozpláče se)
Otec: Dělám si srandu, šel se vysrat ...

o 10.08.2011, 20:49 | nome
Cikán obecný [Romus Vulgaris]

Noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka.Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný.
o 10.08.2011, 20:59 | Schejby
Nome to máš z FB co? :D
o 10.08.2011, 22:11 | nome
pokud je fb face book tak to opravdu ne, na socialni site mam rekneme alergii :-)
o 10.08.2011, 23:54 | Rudi
"Hello Norway?"
"Yeah"
"This is Britain"
"Yeah"
"We need to borrow someone"...
o 11.08.2011, 00:00 | Kesam
¨:D
o 11.08.2011, 00:13 | hanx | Upraveno: 2011-08-11 00:13:37
novy britsky vtip:
- Tamten typek ta nazval zlodejom.
- Nemyslis vazne. Podrz mi telku kym mu nalozim.
o 11.08.2011, 00:26 | 323Marty
Rudi :o))))
o 11.08.2011, 09:30 | Schejby
Nome : tak to pak jo.. já jen že s těma petrama a tím cikánem tam teďka dáva každej :-)
Jinak sorry snad jsem tě nenamích..
o 11.08.2011, 09:58 | Veva
všechny goood :-D
o 11.08.2011, 10:08 | nome
no jo my kluci z lontu to nemáme takže ftipy posíláme prehistoricky emailem a jsme trošku pozadu :-D

jinak pohoda :-)
o 11.08.2011, 11:49 | Akordýsek
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
o 11.08.2011, 17:47 | Tomas | Upraveno: 2011-08-11 17:49:21
Tento tiez moze byt zo zivota, nemam nic proti policajtom, svagor je policajt a tento na neho sedi:

"Policajt sa ponáhľa domov a volá manželke, aby zatiahla rolety, vliezla do postele a skryla sa pod paplón. Žena to všetko celá natešená spraví a čaká na manžela. V tom sa vrhne pod paplón manžel a skríkne:
- Aha ako mi svietia nové hodinky!"
o 11.08.2011, 17:53 | Dave1984
ČR - Norsko skončil 0:3 a to i přesto, že norům zavřeli nejlepšího střelce.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2993 sekund.