Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Názor na 4 kolku

o Navštíveno 726x o
o 10.08.2011, 12:42 | Verano
zvažuju koupi nějaký 4kolči,na občasné ježdění po poli,do práce,jen tak na vyblbnutí nic víc bych od toho nečekal,zaujala mě tado [ Link ] popř. doporučte nějakou cenový strop kolem těch 50. dá se az to koupit už slušná nebo to bude jen nějaký bláto,díky za postřehy sem totální laik

o 10.08.2011, 12:52 | aphex
Tak do toho bych nešel. Radši si přihodit a koupit ojetou LT-Z na papírech než tohle bláto.
o 10.08.2011, 12:57 | armani TDI
o 10.08.2011, 13:46 | johanik
Tak ten první šmejd určitě vynech. LTZ proč ne, ale záleží taky jestli chceš spíš sportku, nebo nějakýho pracanta 4x4...
o 10.08.2011, 13:57 | Kamil07 | Upraveno: 2011-08-10 13:58:15
Když jsem sháněl čtyřkolku já, tak jsem taky koukal po takových šrotech (nevěděl jsem, že to je taková bída), ale kamarád, který čtyřkolky prodává mi jasně řekl, ať se na to vykašlu, že to nemá smysl.
Nakonec mi poradil čtyřkolku Kymco, která je za rozumnou cenu a musím říct, že za ty peníze to byla dobrá volba.
Jezdil jsem na ní jako prase a přežila všechno (vodu, různé pády, malou nehodu, skoky, a hlavně zimu).
Kamarád, který si nenechal poradit a koupil si čínu, tak do týdne nejezdil a pořád jen řeší reklamace.

Přeju dobrý kup.
o 10.08.2011, 14:06 | johanik
Kymco neni vubec spatny. Z vlastní zkušenosti můžu doporučit cokoli od Journeymanu, takže např Gladiator (CF moto) případně SMC, ale jestli do 50, tak toho moc nebude, možná nějaký starší Glad...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3428 sekund.