Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nekdo na opravu el. svazku na Fabii 1? okoli LBC?

o Navštíveno 942x o
o 10.08.2011, 00:20 | Knightey-
Matce na Fabii 1 rv00 prestal na budikach ukazovat rychlost a nacitani km. Zacinalo to tim, ze rucicka sem tam kolisala ale pak to bezelo zase dal a furt se to zhorsovalo a ted uz to nejde vubec. Sem tam to na chvili ukaze a nacte trebas nejaky ten km ale tot vse.
Cidlo jsme na zkousku daly nove, nepomohlo. Vcera jsem byl na VAGu na napichnuti a udelani testu akcnich chlenu na budikach a ty jsou normalne.
Cili nejspis to bude opravdu nekde uhnile v nejakym svazku ci konektoru. A do toho nejdu :)
Tak kdo si na to troufne? Ci jestli o nekom ruzumnym vite v okoli Libereckeho kraje?
Jinak to tam spalo jeste chybu 16885 tusim.
Diky za info.

o 10.08.2011, 00:27 | Nismo.Power
sežeň spíš svazek...... tohle se vpodstatě neopravuje nebo jen horko těžko budeš někoho přemlouvat aby do toho šel.... nehledě na to že tě to výjde asi i levnějc..... neni to jen o tom netáhnout někdy nový káble od čidla ke štekru kam vedli origo ale o tom že na tom svazku už bude kaput víc věcí takže bys zalátal tohle a za měsíc ti nebudou svítit světla ......
o 10.08.2011, 00:32 | Knightey-
Aha, to by bylo asi ale lepsi uz aby jsi to sehnal ten dotycny co to bude delat ne?
Protoze trebas tam bude v haji jen konektor, a tech svazku je vic, dle vybavy atp :(
Ale kazdoapdne se poptam teda po nejakym radeji.
PS: je to 1.4MPi 44KW
o 10.08.2011, 00:36 | Nismo.Power
bylo nebylo.... autoservis ty se sháněnim jetejch věcí neradi serou a záruku na to stejně neuvidíš tak jako tak....
svazek sežeň normál z mpi a neřeš.... dveře máš cvaklý zvlášť a víc se z výbavy liší leda tempomat což u 1,4 nehrozí beztak :)
o 10.08.2011, 10:07 | cezetko
V liberci, Ruprechticich je Radek Moc. Ten by to mel bez problemu dat i sehnat...
o 10.08.2011, 10:36 | Knightey-
cezetko: [ Link ] je to tenhle?
o 10.08.2011, 11:07 | Knightey-
Tak jsem mu volal a jsem snim dohodnuty teda na dnesek na 14h, tak uvidime na co prijde :)
o 10.08.2011, 18:18 | cezetko
jo to je on, dej vedet vysledek
o 10.08.2011, 21:38 | Knightey-
Tak hotovo.
Neco pres hodku prace.
Byla to ta kabelaz, tak natahl nove kabely od cidla do budiku, cili parada. Vyslo to na 400,- Kc a vsichni jsou spokojeny.
Vsechno v takove pekne buzirce takze moc pekna prace :)
Cili spokojenost.
Chlapik paradni chovani a komunikace.
o 10.08.2011, 23:39 | cezetko | Upraveno: 2011-08-10 23:42:34
Mno jasny, ja si to myslel. Ja mu davam skoro vsechno. Montoval mi i alarm z dalkovym startem atd. Je velmi sikovnej, rychlej a myslim neni drahej. Jen ma dost casto kotel prace

Jinak je prijemny tuhle sracku zmaknout do 24 hodin od napsani, ze? ;)
o 10.08.2011, 23:50 | Knightey-
Jojo prave, v 11h jsem mu jen zkusil zavolat co mi rekne a on, tak prijedte na 14h :D
Tak jsem v 13h vyjel a po 15h kdyz jsem cekal nekde v nejaky restauraci v okoli, tak volal ze uz to mam hotovy ze si muzu prijit. Takze fakt pohoda. Cena paradni.
Takze diky :) A jemu klidne rekni ze spokojenost az ho uvidis :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3133 sekund.