Navštíveno 941x

Matce na Fabii 1 rv00 prestal na budikach ukazovat rychlost a nacitani km. Zacinalo to tim, ze rucicka sem tam kolisala ale pak to bezelo zase dal a furt se to zhorsovalo a ted uz to nejde vubec. Sem tam to na chvili ukaze a nacte trebas nejaky ten km ale tot vse.
Cidlo jsme na zkousku daly nove, nepomohlo. Vcera jsem byl na VAGu na napichnuti a udelani testu akcnich chlenu na budikach a ty jsou normalne.
Cili nejspis to bude opravdu nekde uhnile v nejakym svazku ci konektoru. A do toho nejdu :)
Tak kdo si na to troufne? Ci jestli o nekom ruzumnym vite v okoli Libereckeho kraje?
Jinak to tam spalo jeste chybu 16885 tusim.
Diky za info.
sežeň spíš svazek...... tohle se vpodstatě neopravuje nebo jen horko těžko budeš někoho přemlouvat aby do toho šel.... nehledě na to že tě to výjde asi i levnějc..... neni to jen o tom netáhnout někdy nový káble od čidla ke štekru kam vedli origo ale o tom že na tom svazku už bude kaput víc věcí takže bys zalátal tohle a za měsíc ti nebudou svítit světla ......
Aha, to by bylo asi ale lepsi uz aby jsi to sehnal ten dotycny co to bude delat ne?
Protoze trebas tam bude v haji jen konektor, a tech svazku je vic, dle vybavy atp :(
Ale kazdoapdne se poptam teda po nejakym radeji.
PS: je to 1.4MPi 44KW
bylo nebylo.... autoservis ty se sháněnim jetejch věcí neradi serou a záruku na to stejně neuvidíš tak jako tak....
svazek sežeň normál z mpi a neřeš.... dveře máš cvaklý zvlášť a víc se z výbavy liší leda tempomat což u 1,4 nehrozí beztak :)
V liberci, Ruprechticich je Radek Moc. Ten by to mel bez problemu dat i sehnat...
Tak jsem mu volal a jsem snim dohodnuty teda na dnesek na 14h, tak uvidime na co prijde :)
jo to je on, dej vedet vysledek
Tak hotovo.
Neco pres hodku prace.
Byla to ta kabelaz, tak natahl nove kabely od cidla do budiku, cili parada. Vyslo to na 400,- Kc a vsichni jsou spokojeny.
Vsechno v takove pekne buzirce takze moc pekna prace :)
Cili spokojenost.
Chlapik paradni chovani a komunikace.

10.08.2011, 23:39 |
cezetko | Upraveno: 2011-08-10 23:42:34
Mno jasny, ja si to myslel. Ja mu davam skoro vsechno. Montoval mi i alarm z dalkovym startem atd. Je velmi sikovnej, rychlej a myslim neni drahej. Jen ma dost casto kotel prace
Jinak je prijemny tuhle sracku zmaknout do 24 hodin od napsani, ze? ;)
Jojo prave, v 11h jsem mu jen zkusil zavolat co mi rekne a on, tak prijedte na 14h :D
Tak jsem v 13h vyjel a po 15h kdyz jsem cekal nekde v nejaky restauraci v okoli, tak volal ze uz to mam hotovy ze si muzu prijit. Takze fakt pohoda. Cena paradni.
Takze diky :) A jemu klidne rekni ze spokojenost az ho uvidis :)