Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > někdo něco z Rockauto

o Navštíveno 1298x o
o 09.08.2011, 18:16 | Šestikule
nebudete někdo brát něco z rockauto.com? Potřebuji nejspíš jen jednu hadici k chladiči, tak bychom se šábli o poštovný.

o 09.08.2011, 18:47 | Drtič
Nedávno jsem chtěl na Cadillaca cosi objednat z rockauta, ale po X hodinovém hledání jsem sehnal v Anglii a za podobnou cenu, jen bez DPH a cla a za pár korun poštovného. Pač ta cena pošty z USA mě celkem odradila (před 2 rokama jsem cosi bral a z Rockauta a bylo to snad za polovic co dnes)
o 09.08.2011, 19:08 | PachezZ
Do kdy to chceš brát? Možná bych něco vzal...
o 09.08.2011, 19:18 | Nismo.Power
šábnout se o poštovný je skoro utopie protože když si k tomu někdo něco přidá tak bude víc než dvojnásobný protože tvoje hadice pude z naprosto jinýho skladu než něčí brzdový destičky takže se to nevyplatí :)
o 10.08.2011, 07:30 | Escudo
jo jo, pokud se chcete dělit o poštu, tak dávejte pozor na výrobce a zkoušejte je postupně dokud nebudou ze stejnýho skladu :o) ale většinou se to zpytlíkovat dá. Pokud je to levná menší součástka, tak zkus Impextu třeba, tam to stojí jen 4x tolik co na RA, ale zase je v tom cesta i CLO, občas se to vyplatí, mě snad zatim jen jednou za ty 4 roky co objednávám
o 10.08.2011, 07:40 | Šestikule
NP, Escudo: díky za info. Ještě zkouším sehnat tady nebo v Polsku, ale všude mají jen na čtyřvál motory. Potřebuji horní hadici chladiče na Saab 9-5 3.0 V6t, dělá ji Gates číslo 22933, na RA je za 3 EUR. Nebo jsem ji našel za 15 USD na ebay, ale tam neposílají mimo USA. Tak kdybyste někdo věděl, kde ji koupit přímo tady, budu rád.

foto k příspěvku  od Šestikule

o 10.08.2011, 09:24 | Area51
šestikule: nestačí ti až 26.9 co? Jedu do usa tak bych takovoudle drobnost mohl přivést... :) Nebo se muzem nějak vsichni domluvit, mám tam kamaráda, nebyl by problém k němu naposílat zboží a ja bych pak nějaký větší balík poslal do Čech, za nějaký rozumný poštovný. Otázka je, jak to udělat na ty celnici... Po tý jejich změně moc nevim jak to tam chodí..
o 10.08.2011, 09:36 | Escudo
tak cinkni na Simix a nebo Impextu nejprve

[ Link ]
[ Link ]
o 10.08.2011, 11:09 | aphex
Zkus zavolat Kučerovi do SAABTUNING.CZ [ Link ]
o 10.08.2011, 11:15 | Šestikule
aphex: jj, díky. Už jsem ho kontaktoval včera, ale ozval se až dnes. Musí to sice taky objednat, ale beru to u něj.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3103 sekund.