Navštíveno 1297x

nebudete někdo brát něco z rockauto.com? Potřebuji nejspíš jen jednu hadici k chladiči, tak bychom se šábli o poštovný.

09.08.2011, 18:47 |
Drtič Nedávno jsem chtěl na Cadillaca cosi objednat z rockauta, ale po X hodinovém hledání jsem sehnal v Anglii a za podobnou cenu, jen bez DPH a cla a za pár korun poštovného. Pač ta cena pošty z USA mě celkem odradila (před 2 rokama jsem cosi bral a z Rockauta a bylo to snad za polovic co dnes)
Do kdy to chceš brát? Možná bych něco vzal...
šábnout se o poštovný je skoro utopie protože když si k tomu někdo něco přidá tak bude víc než dvojnásobný protože tvoje hadice pude z naprosto jinýho skladu než něčí brzdový destičky takže se to nevyplatí :)
jo jo, pokud se chcete dělit o poštu, tak dávejte pozor na výrobce a zkoušejte je postupně dokud nebudou ze stejnýho skladu :o) ale většinou se to zpytlíkovat dá. Pokud je to levná menší součástka, tak zkus Impextu třeba, tam to stojí jen 4x tolik co na RA, ale zase je v tom cesta i CLO, občas se to vyplatí, mě snad zatim jen jednou za ty 4 roky co objednávám
NP, Escudo: díky za info. Ještě zkouším sehnat tady nebo v Polsku, ale všude mají jen na čtyřvál motory. Potřebuji horní hadici chladiče na Saab 9-5 3.0 V6t, dělá ji Gates číslo 22933, na RA je za 3 EUR. Nebo jsem ji našel za 15 USD na ebay, ale tam neposílají mimo USA. Tak kdybyste někdo věděl, kde ji koupit přímo tady, budu rád.

šestikule: nestačí ti až 26.9 co? Jedu do usa tak bych takovoudle drobnost mohl přivést... :) Nebo se muzem nějak vsichni domluvit, mám tam kamaráda, nebyl by problém k němu naposílat zboží a ja bych pak nějaký větší balík poslal do Čech, za nějaký rozumný poštovný. Otázka je, jak to udělat na ty celnici... Po tý jejich změně moc nevim jak to tam chodí..

10.08.2011, 11:09 |
aphex Zkus zavolat Kučerovi do SAABTUNING.CZ
[ Link ]
aphex: jj, díky. Už jsem ho kontaktoval včera, ale ozval se až dnes. Musí to sice taky objednat, ale beru to u něj.