Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Sprchová zástěna

o Navštíveno 819x o
o 09.08.2011, 09:12 | PachezZ
Když tu všichni stavíte a rekonstruujete tak třeba někdo poradí...

Rekonstruujeme byt, pořídili sme tuhle vanu
[ Link ]

a nějakou zástěnu, konkrétní typ nevim, nadzdvihává sklo při pootočení a tady je problém. Je dělaná tak aby sklo bylo dole když je kolmo ke stěně, jenže vana neni kolmo ke stěně, takže nejen že to nebude pořádně těsnit ale ještě to má tendence vlastní vahou sjet do kolmice.

Moc se mi nechce vyrábět nějakej klínek přes kterej by se to namontovalo na zeď atd.
Neřešil ste to někdo?

o 09.08.2011, 10:03 | Bucci
Od koupelen tady byl vždykcy Kapka, ale nevim jestli dělá i konkrétně tohle...
o 09.08.2011, 11:00 | Ravo
pěkná divočina ta vana. Mám něco podobnýho - vanu Logic Offset od Gustavsberg (skupina Villeroy&Bosch) a radši jsem to řešil origo zástěnou co patří k té vaně. Sice stála jako ta vana, ale je to kompatibilní a vypadá to dobře
o 09.08.2011, 11:06 | PachezZ
Já si myslim že by mohl jít v tom pantu pootočit nějakej bazmek diky kterýmu to drží v těch třech pozicích, ale nechce se mi se v tom vrtat kvůli záruce...
o 09.08.2011, 14:38 | cupra.165
Asi se budes muset do toho zavrtat a nebo prilepit jako spuntik(dudlicek) na vanu ,aby se Ti to vzdy v te poloze zafixovalo.... anebo zmerit tloustku skla a u sprchovych zasten se da sehnat jako nahradni dil dolni silikonova stiraci lista,kterou nasadis na spodek hrany zasteny.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3194 sekund.