Navštíveno 1006x

08.08.2011, 19:26 |
dolph zdar.. vybíráme pro mladého autosedačku a narazil jsem na tyhlety stránky
[ Link ] a nějak se mi nelíbí ty jejich ceny. ne že nelíbí, ale jsou nějak podezřele nízké. Třeba pochybuju o tom že by Fisher Price autosedačka do 36kg stála cca 1500kč ..
Osobni odber v Brne, tak nekoho zaukoluj nebo si udelej vylet.
jako má na webu všechny náležitosti, kontakty, info o ŽL, reklamační řád apod., co nebývá vůbec obvyklé, takže za mě nevidím důvod, proč nevěřit. Navíc tam má možnost osobního odběru v Brně, tak ti to může někdo vyzvednout.

08.08.2011, 19:42 |
JR Podle toho webu je to jeden clovek, kterej to dela z domova a je rad za kazdou prodanou sedacku, takze na tom ma minimalni marzi. Myslim, ze s nakupem problem nebude, ale reklamace uz bych se bal.

JR Podle toho webu je to jeden clovek, kterej to dela z domova a je rad za kazdou prodanou sedacku, takze na tom ma minimalni marzi. Myslim, ze s nakupem problem nebude, ale reklamace uz bych se bal.

dolph no.. 200km do Brna se mi moc nechce :) pokusím přesvědčit kolegu z Brna ať mi tam zajde.. ale i tak se mi to moc nezdá ..
hele, takových "garážových" obchodníků je mraky, včetně mě :-). Kamennou prodejnu jsem měl něco přes rok a stejně si drtivá většina lidí objednala přes net a pak si to jen přišli do kamenné vyzvednout.
Já si zde autosedačku koupil a jsem velice spokojený. Autosedačka je originální a má všechny potřebné atesty. Toho bych se v žádné případě nebál. Petr
A vôbec to neznelo ako reklama :-D Ja neviem, ešte aj na autosedačke sa snažiť ušetriť čo najviac...? :-/

09.08.2011, 10:52 |
CRK Hele, zase pochvala shopu 3 minuty po registraci... :-D

09.08.2011, 11:40 |
macomb | Upraveno: 2011-08-09 11:42:20
No, když si dáš do zboží.cz Fischer Price sedačky, tak rozhodně nepatří mezi ty dražší, spíše naopak. Záleží, jak jsou kvalitní. Zkus se podívat po testech, zda tam je hodnocená a jak případně.
Stejně jako by sis nekoupil na auto čínský pneumatiky,tak nebudeš přece kupovat nejlevnější sedačku, ne? Kor když by měla vydržet na hodně dlouho a chránit tvoje dítě :)

09.08.2011, 14:35 |
dolph muSlim: nejde o to ušetřit za autosedačku ale třeba tuhletu FP
[ Link ] sme videli včera naživo, moc se nám líbila a stála v kamenném obchodě něco kolem čtyřky, tak právě proto jsem se ptal jestli to nemůže být nějaký šmečkař a v balíku mi dojde cihla..
sedačku využijeme max 5x ročně, takže si myslim že kupovat sedlo za 8 000 je pro nás docela zbytečné a bezpečnost bych řekl že bude srovnatelná

09.08.2011, 20:52 |
AR muSlim: google analytics mocný nástroj ;)

10.08.2011, 10:03 |
Conan Autosedačku FP jsme snad v testech ani neviděl. Šel bych do osvědčených značek (Römmer, Maxi-Cosi) a ta cena je kolem 5.000Kč ...