Navštíveno 840x

08.08.2011, 13:42 |
DaveX Ahoj všem. Sestře se dnes stala celkem zvláštní věc.
Koupila si mobil v kamenné prodejně a po příchodu domů se nestačila divit. Mobil měl v sobě hromadů kontaktů, nevymazané odchozí příchozí hovory apod. Prostě byl použití.
Kupovala ho jako fungl nový, nikdy nepoužitý za cenu nového telefonu.
Chci se zeptat, s čím mám teď za prodejcem jít. Volala tam a že jí ho prý vymění za jiný kus. Já ale nechci jen tak vzít nový mobil a odejít. Co by jste poradili?
Díky moc

08.08.2011, 13:44 |
AR vzít nový a odejít.
heh :D co to bylo za obchod?? jestli maj eshop,tak jim to nekdo do 14 dnu vratil a oni to souply dal :DD
a kde to kupovala?
nedávno to bylo v TV jak týpek prodával jetý telefony přes net i v kamenným obchodě jako funglovky ...
sice na webu někde měl malým písmem zmíňku o tom, že jde o bazarové (použité) zboží, ale lidem na krámu to všechno vydával jako nový (nepoužitý) :o)

08.08.2011, 13:46 |
DaveX

08.08.2011, 13:47 |
clown jako madmaik ..
jinak bych to resetoval a jel bych dal ..,
to mohl nekdo i jen zkouset / ukazovat co a jak .., pokud to neni ohmatany neresil bych, cas straveny cestou do kramu a zpet je pro mne drahy..

08.08.2011, 13:48 |
clown | Upraveno: 2011-08-08 13:49:24
dulezitej je ceskej zarucak a ne polskej, cemuz bych nedivil .. , i kdyz servis pro CZ v Tabore bude zrejme horsi volba nez servis v PL
covece tenhel obchod na me teda moc nepusobi :/ pripada mi to jako sedivky.
U nabízených mobilních telefonu byla provedena změna SW. (nahrání češtiny, aktualizace SW)
Reklamaci můžete rovněž uplatnit osobně nebo zasláním poštou do libovolného autorizovaného servisního střediska, nebo jeho sběrného místa, pokud tímto místem servis disponuje a prodejce tuto variantu doporučil. Předtím je nezbytně nutné kontaktovat prodejce, popř. reklamační oddělení. Bude prověřeno, zda reklamované zboží splňuje veškeré náležitosti pro úspěšné vyřízení reklamace touto cestou. Bez schválení prodejcem není tento postup možný a prodejce zajistí vyřízení reklamace sám v zákonem stanovené lhůtě. V

08.08.2011, 13:52 |
clown madmaik .., tak je to sedak :o))) ale aspon jsou to platci dane :o)

08.08.2011, 16:46 |
DaveX Tak je to vyřešené. On to týpek dával někomu na ozkoušení a on se tam přihlásil přes účet google. Ono to tam automaticky stáhne kontakty. Dali fungl nový mobil, který byl OK.