Navštíveno 14135x

máte někdo osobní zkušenost s tímto bazarem?
[ Link ] má celkem zajímavé ceny, auta z fotek vypadají dobře, ale né vždy tomu tak musí být i ve skutečnosti ...
tak mě zajímá jestli ho někdo zná, jestli tam má vůbec cenu jezdit ... (sice levný auta, ale nutně potřebují servis, apod.)
dík
No nevím, už podle množství různých překlepů mně to přijde divné :-/
Stavy tachometru jako přes kopírák :)
no proto se ptám na zkušenosti ... :o)
jsem z Chebu, jestli potřebuješ něco pofotit nebo zjistit, dej vědět

08.08.2011, 20:50 |
Petura | Upraveno: 2011-08-08 20:53:52
tak fotky má celkem dostatečné, jsem mi spíš jde o to, jestli to není místní vyhlášený šmelinář a šejdíř v jedné osobě (stočené KM, doma narovnané bouračky, apod):o)
asi tak něco jako turci v německu, ale děkuju za nabídku
bazaristu neznam, ale zarazilo mne, že nikde na stránkách jsem nenašel adresu. jen telefon a mail.
na svým webu nic nemá, ale jinde v inzerátech je tahle adresa: KarelAuto.cz
Telefon: 608130630
Ulice: Dvořákova
Město: Cheb
www.karelauto.cz
nikdo nezná?
auta by měli stát ve Františkových lázních ...
Ahoj.
Na autobazaru jsem se byl osobně podívat a musím řict fakt super jak auta tak i ceny.Má to nově otevřené a nachází se Truhlářská 14.Navíc ten klučina je fajn dá se sním v poho domluvit.Já osobně můžu doporučit.
Jak zajimavy, nekdo se tu registroval jen pro to, aby udelal dobrou reklamu :D :D

18.12.2011, 00:25 |
CRK Ty kravo, uz zase... :-D
Tak to je moc tohle...tady nás někdo má za megablbouny .-)
Nechápu, že ti co dělají reklamu sami sobě jsou tak hloupí.

18.12.2011, 18:10 |
Rudi Hlavně tak ultra debilně to napsat, dokáže jen bazarista :-D

26.09.2012, 20:00 |
kupis Dovolil bych si obnovit tohle téma... Koupil jste v tomto bazaru někdo auto nebo se tam alespoň byl podívat? Našel jsem si na tipcars u nich auto, ale drobet mě zaráží, že už jsem našel tři adresy, kde by měl bazar být, ale dle streetview jsem ho nikde nenašel... na oficiálních stránkách taky nic, tak z toho mám takové rozporuplné dojmy.
"NAJDETE NÁS V KARLOVARSKÉM KRAJI."
To Ti nestačí? :D :D fakt zajímavý :D

26.09.2012, 21:03 |
kupis nj, ani nemám chuť tam volat, když to vidím. Ale na tipcars mají asi 100 aut, tak jsem doufal, že snad někdo zkušenost má.
Ahoj.Byl jsem v tom bazaru před cca týdnem.Koukal jsem na ty jejich stránky a jel se tam podívat.Byl jsem zklamán.Díval jsem se po autech mezi 60-100 000kč.Jediný co stalo za koupi byla Toyota Corolla kombi ta je pěkná ze vnitř i z venku.Honda Jazz - uvnitř pěkný- z venku vidět že byla bouraná na pravý roh.Hondy Stream - koroze lemů - bylo vidět ,že auto má hodně km za sebou.Honda Civic - neodborně lakovaný předek .Lakýrník musel být prase.Mazda Premacy - mraky km na hrbu - nebrzdí zadní brzdy!!!Kotouče orezlý jak lyška i na brzdných plochách.Pokud hledáš auto do 100 000kč přeju hodně štestí!To je snad lepší si vzít Dacii Logdy na splátky a to kilo dát na akontačku než ty šunky co se povalujou v bazarech.