Navštíveno 1324x

mate nekdo zkusenosti, rady.. nejlepsi cesta na fr.rivieru, co urcite nevynechat, plaze.. bydleni.. foto :) .. na cca 10 dni..
diky za info :)
H.
Mohu jen doporucit. Krasne je samozrejme Cannes, Monaco, St.tropez, ale ceny jsou nyni opravdu hodne vysoko. Cestu bych uvolil pres Svycarsko - Vaduz, Chur atd az do Janova a odtud po ligurskem pobrezi-podle me jedna z nejkrasnejsich cest a pobrezi evropy. Zvolil bych termin zari, protoze ted jsou hotely az o 100procent drazsi a pocasi bych se nebal, bezne se tam koupu v desatem mesici.
St. Tropez za mě rozhodně ne. Je to "fabrika na peníze". Stará četnická stanice je vybydlenej barák, všude jen trhovci a negři, co otravujou aby si sponzoroval jejich bratry běžence a jiný ptákoviny, hromada lidí, hlava na hlavě, v přístavu samej nagelovanej zbohatlickej idiot co se nechá fotit u svý jachty ...
Nejšťastnější sem byl, když sem St. Tropez opouštěl, protože takovej mrdník sem snad nikde jinde v celý FR neviděl :)
no termin mame od pristiho tydne :)...
opravdu je tam tak draho v sezone?

08.08.2011, 23:24 |
m.j. Doporučoval bych Verdunský kaňon (Canyon du Verdun), jeden den autem okolo kaňonu se zastávkama na vyhlídkách a další den na lodi nebo šlapadle kaňonem. Je to asi 100km od St. Tropez SSZ směrem, ale stojí to za to.

08.08.2011, 23:28 |
m.j. jinak hotely na pobřeží jsou hodně drahý, my jsme tam párkrát spali v BB hotelech, je to celá síť za hodně příznivý ceny, někdy je to hotel postavenej z buněk, někdy normální. info kdyžtak tady www.hotel-bb.com
Honza130: chtěli jsem jet vloni, ale nakonec z toho sešlo. Měli jsme vybraný mobil house v kempu Port Grimaud, přes zátoku je St.Tropez. Na týden v srpnu stál domek 980 EUR, v září pak byla cena 420 EUR. A takhle to bylo víceméně všude, kde jsem se po ubytování díval, tj. v srpnu a červenci cena minimálně 2x vyšší než červen či září.

10.08.2011, 09:28 |
Conan Jel jsem to před 10-ti lety, ale to jsme to vzali přes Paříž a pak dolů na jih. Cestou se spalo po hotelech typu Formule 1, jednu noc v nějakém penziónku při cestě na jih, zbytek byl pod stanem v kempech. vždycky jsem někde zůstali 2-3dny a pak jeli dál, vzaly jsme to od Andory až po Monaco. Skoro vše jsme jezdili po bezplatných silnicích. Pozor na otevírací dobu benzínek, mimo hlavní tahy moc non-stop otevírací dobu nečekej.
hmm tak koukam, ze v sezone to asi nema cenu.. diky za info ;)
dalsi varianty jsou Lefkada.. Portugalsko (Madeira, oblast Algarve...)