Navštíveno 1177x

07.08.2011, 14:03 |
gizmi Vim o kastli Mitsubishi Cordia - predek uz zacali rozebirat bezdaci (turbo, vrsek motoru, maska a svetla pryc) - ma to cenu zachranovat? Resp. jedna se o limitovku? Cele auto je bile a vsude original napisy "turbo" Jsem Hondar, maximalne VWckar - tahle znacka jde mimo me..

07.08.2011, 14:04 |
gizmi dal jsem odeslat a je to tu 2x ???
no tohle bych rozhodně zachránil !!! pokud na to máš prostředky čas nervy atd tak do něj....
proti bezdomovcum vůbec nic nemám a cítim s nima ale od tohohle ať daj pracky pryč sráčové !
jo ad otázka tak cenu to moc velkou samo nemá, má to spíš raritní hodnotu dneska....

07.08.2011, 16:15 |
gizmi Koukal jsem na mobile a autoscout a 1 jediny kus a 4000Ecek :D Docela masakr.. Reknu to na rovinu - je to vybrana garaz, majitele muzu dohledat, spal v tom slovenskej cikan, ktereho jsem za ucho vytahl ven a doslova nakopal a garaz uzamkl. Myslim ze dat to dohromady je nerealne, spis me slo zda ma cenu zachranit kastli pred vrakacem a nabizet ji na prodej (je to komplet auto)
dat dohromady to je reálný to se neboj :)
vrak toho se občas dá sehnat kompletní třeba do 10k kč.....
zachranit kastli to záleží na tom zdali by k ní byly papíry ještě, najít někoho kdo to auto má a potřebuje kastli bude špek ale najít někoho kdo by chtěl lukreativní kastli s nápravama a s tim že motor tam hodíš ze stariona nebo čehokoli jinýho nebo jí jen vyrubat dát rám a motor a jezdit s tim dovrchu.... to by nemusel bejt takovej problém....
když to auto je v dobrym stavu tak má svojí cenu která je i dost velká ale trvá než si najde kupce...
Podle mě to za tu námahu nestojí,pokud bys to chtěl dát do trochu slušnýho stavu připrav se na to že u nás na to budeš shánět věci těžko,takže ebay, ale zase takovej klenot to neni aby se to vyplatilo dávat dohromady(je to předohrab takže funfactor taky omezenej),párkrát jsem cordii potkal ,naposled asi před třema nedělema jsem ji viděl stát u chodníku, to starion je podle mě vzácnější o sapporu ani nemluvě ,dál ,se starionem to asi nebude mít stejnýho nic(mám ho doma :-) ) spíš by se dalo požít lecos z tredie ale těch je tu taky málo .....
Takže jediný co mě napadá je zkontaktovat jednoho z těch pár nadšenců na mitsu klubu co si tohle dávaj dohromady a ty by si to určo rádi vzali ,myslim že tam byl i inzerát že někdo zrovna tohle shání.
tohle tak maximálně pro srdcaře.. sám bych do toho nedal ani kačku. NA to jsou jiné kousky hodné záchrany
zkus to nabidnout treba tady...
[ Link ]
Jooo ,to je ten inzerát co jsem myslel
Zase na druhou stranu podobný exoty jako je cordia budeš u hondy hledat těžko , je to pěkný pro někoho kdo chce něco neotřelýho a raritního(u nás určitě),ale je to těžká cesta ..... shánět každou koninu po celý republice