Navštíveno 3775x

06.08.2011, 21:52 |
cupra.165 | Upraveno: 2011-08-06 21:53:33
Poradte prosim. Zhruba tak pred 3000km sem kupoval dopredu nove kotouce a desky od TRW nyni se mi po nejakem case delaji na kotouci kruhove ryhy,ted uz tam mam 4, z toho 1 hlubsi,brzdy od te strany kotouce obcas pisknou. Kazdy by rekl ze se tam dostala necistota,rez,ale ja mam auto povetsinu pod strechou,kotouce nerezavi ani na ne zadny pisek ci necistota nepada.Mam to pouze na prave predni,ostatni vcetne novych zadku taky 3000km a v poradku.Je mozne,aby udelaly blblou smes desticek a dostalo se tam na desku nejake tvrdsi zrnicko?
myslim, ze reklamace bez sance
Vy si tie TRWčka snáď neprestanete kupovať... :-)))

07.08.2011, 09:10 |
cuir reklamace je krasna vec, ale co budes delat bez kotouce? Pokud auto nepotrebujes tak je to v pohode ,ale kdyz sem chtel reklamovat kotouce tak mi bylo receno ze si tam mam nasadit na dobu reklamace stare a nebo mam proste smulu. Kotouce byly spatne vyvazene. Usuzuji tak z duvodu ,ze po jejich montazi se mi zacal chvet olant pri vyssi rychlosti.
další s TRV co mu po 3000 zdechli .... :o) vítej v klubu ...
s reklamací jsem neuspěl, jen mi je nechal stočit a vyměnil destičky a stejně to je na dvě věci ...
muSlim ma pravdu... TRW je dovtedy dobre, kym sa cloveku nezacne rozpadat a potom pochopi, ze presunut komplet vyrobu do taiwanu neznamena aj zachovat kvalitu...
jezdit cim mam a auto klidne odstavim. Spise mi zajima,zda je mozne blba smes desticky,ze by tam byli pripekle na ruznem miste tvrdsi kousky treba jine smesi. Kdyz to zkusim tvrdeji obrzdit,vim ze je urco zkroutim. Zatim jeste nejsou krive :-)

07.08.2011, 12:59 |
clown tak ono zalezi taky na jakem aute, napr. u Octavie I, by si mel s kotoucema menit i skoro celej predek, protoze to ty lidovy zkurvysynove udelali lepe nez obvykle ..

07.08.2011, 13:10 |
JR A co na nich chces reklamovat? Oni nebrzdej? Nemas sanci.
bez šance každopádně s TRW nemáme nikdy jedinej problém což se třeba o ATE říct nedá ty reklamujem vcelku dost....
asi tak, TRWcka prodavam hodne, a nemam problem. K reklamaci musim rict ze jsem resil dva pripady, a z obou pripadu jsem mel pocit ze se tim nekdo zabyval a resil to, ne se jen snazil rict ze se reklamace neuznava a konec.
Ja mel na evu kotouce Zimmerman, ktery vydrzely 300km a zacaly kopat, reklamace bez problemu, dostal jsem prachy zpatky. Takze spis nez resit prechytraly zvasty bych se o tu reklamaci pokusil, tak jako tak nemas jinou moznost, stejne ty novy budes kupovat.
Nejaky chytry mekty o tom kde se co vyrabi jsou k smichu s ohledem na to ze i ATE jsou dneska jen v hezky krabici zabaleny brzdovy dily vyrabeny v cine nebo taiwanu, sem tam dokonce v CR...
Nicmene z toho co pises bych hledal problem jinde, asi ty fotky uz nenajdu ale kdysi mi na evu znicila novou sadu DSkovych desek prace silnicaru, kdy zasypavali diry tou drti s asfaltem, ta se mi dostala mezi desku a kotouc, na kotouci to udelalo ryhy, a z desticek to vyrvalo kusy oblozeni.

07.08.2011, 20:27 |
JP Mě by fakt zajímalo co teda koupit, protože k úplně každý značce kotoučů který se na moje auta prodávaj jsem schopnej vygooglit, že je to shit:D. Já s TRW nemam problém, ale možná je to spíš tim, že používám brzdy mnohem míň než většina lidí který na silnici potkám.
kdo hleda najde...

Ty jo,ani dirka,ani drazka to nepobraly,to cucim :-O

08.08.2011, 09:19 |
H-Honza (M) | Upraveno: 2011-08-08 09:20:32
no ja si prave myslim ze ty drobny kaminky se do ty desky dostaly diky tomu ze je tam narvaly ty drazky a dirky, mit normal plny kotouce tak by se to asi nestalo.
Na te fotce vidis jednu drazku u naboje a druhou uprostred, obe byly uz opravdu hodne hluboke, porad jsem si rikal ze to piskani brzd delaji DSkovy desky, ale kdyz to zacalo byt nesnesitelny, tak jsem to rozebral a vypadlo na me tohle
Mě tohle dělaly ATE (také různě pískalo pravé přední kolo-někdy náhodně/někdy celou jízdu), servis 2x rozebral a kontroloval (všechno se tvářilo v pořádku), ale pískot stále ... následně se vyměnil celý předek za nové a je klid. Původní vrátili a vrátili jim prachy.
Já s TRW nikdy problém neměl a že brzdím fakt hodně a koneckonců dává se i do prvovýroby. Teď je mám na zadku v předu ATE a už jou na kotoučích taky vyjeté drážky. Ne tam zásadně jako tad na fotce ale jsou. Hlavně po Mostě se objeví nějaké nové :-D Dělá to prach v kombinaci s přehřátím.

08.08.2011, 12:58 |
DaveF dával jsem teď kotouče a desky dopředu na MondeoIII od ATE a taky jedno kolo občas zapíská :-(
zatím najeto asi 1200km a stále doufám, že to přestane....
a když to nepřestane tak to zkusím nejdřív rozebrat a pořádně vyčistit..možná otočit desky ? co si o tom myslíte ?

08.08.2011, 13:04 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-08-08 13:05:06
DaveF: Určitě to zkus za to nic nedáš. Pískání z 90% způsobuje prach, rez a nebo deska se špatnou vůlí ve třměnu. Občas i vběhané čepy u těch bláznivej plovoucích třmenů... Samozřejmě to může dělat i směs desek a kotouče, ostatně všechny závodní brzdy po zahřátí celkem dost pískají.