Navštíveno 1483x

Nedávno jsem psal, že tatovi rezonuje TV. Místo toho aby se rozdělala a podložila dle místních lidí, tak tata dotáhl domů dřevěné repro s tím, že by si je rád připojil k TV.
Otázka zní: Jsou to nějaký jebky co nemá cenu s tím nic dělat než hodit do kontejneru a nebo se to dá použít?
Přikládám foto, chtělo by to popřípadě nějakou opravičku, tak mě zajímá co by to stálo dát do kupy. Repro sou těžký jak sviňa.

kvalitu focení omluvte

Podle googlu to byla v 70. letech dobrá volba ;-) Na ebay jsem je našel v přepočtu za 2500 Kč.

06.08.2011, 15:01 |
rcman Rozhodně to bude hrát lépe, než tohle domácí Hifi Here...

Diky pane Scully. A nevite,da se opravit nejak ten repro na druhe foto??? Nebo koupit jinej se stejnejma parametrama?
Ty kráwo...To radši do fotříka zainvestuj, než tohle řešit :-)
Necham si poradit. On k tomu ma nejakej zesik a dalsi veci:-)
Kutil Tim :-D Tak to vyhoď, dej mu tam jiný a budeš tvrdit, že jsou jen zrepasovaný :-)))
Jako jestli to je neopravitelny, dam tam nejaky jiny. Ale zase love do toho cpat nebudu.
Cha :o) To tam stačí jen tak přilepit??? :-O
Tak to bude pohoda, oprava za pár korun:o)
dík
Chce to pořádně vidět a poradit si, tohle je jen pro inspiraci asi tak jak na to...
Super, díky, psal jsem nějakýmu kutilovi z Brna zda by to uměl :o)

06.08.2011, 19:54 |
Crimson | Upraveno: 2011-08-06 19:55:15
rcman: starý dobrý kalotáky z hifiklubu Ve Smečkách .. jojo to byla doba před 30 lety, co jsem se jich nastavěl !
AllInOne: kup v Alze dřevěný Geniusy 2+1 k PC,
stojí to prd , vypadá to good a i to hraje :-)
a nemusíš řešit čím to krmit, je to aktivní !

06.08.2011, 20:46 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-08-06 20:47:14
Wharfedale je velmi dobrá firma, těžko odsuzovat z fotek, ale osobně bych přilepil vrchlík na středobass aby se tam neprášilo, roztrhanej molitan před výškáčem odstranil asi u obou a přetáhnul přes celé průzvučnou tkaninu pokud k tomu není rámeček a považoval bych to za hotové.
EDIT: Na první fotce rámeček vidím, takže neřešit pokud hrajou. Je smířený s tím, že potřebuje ještě zesilovač?