Navštíveno 1509x

Včera jsem zkouknul tohle video. Od té doby jsem ho viděl asi 10x a stále se nemůžu nabažit. Tohle je u mě profesor na řízení auta a všichni Ti dnešní nagelovaný klucí z F1 se můžou stydět když zaprší...
[ Link ] Za mě velká, hluboká poklona...
tak on je asi rozdil jezdit si pro zabavu na domaci trati, nebo jet sampionat proti x souperum a jeste u toho ladit setup auta.
...ale to bysme zase skoncili u kena blocka :-)
.mycTD: Trochu nadhledu by neuškodilo...
Na druhou stranu takhle na srdce jezdil naposled Ayrton. Od té doby jsem nikoho takového z on-boardu neviděl...
no nevim, pripadne mi to jako takovy na oko,vypada to dobre, ale kdyz e kouknu na cas, tak teda lol...

06.08.2011, 00:44 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-08-06 00:45:33
Proffesor_W: myslím že tady fakt o čas ani jít nemohlo, protože část trati je zavřená a navíc bylo hodně mokro a kdo si někdy vyzkoušel rozdíl sucho/mokro na okruhu, tak je to teda sakra rozdíl a dokáže to vyselektovat řidiče jako nic... Myslím, že těch momentů brzdění na hraně, výjezdů ze zatáček smykem ve 150 - 200km/h, rozhození auta v maximálce na louži je tam nespočet a já teda z toho nemám pocit, že to je na oko ale asi to chce něco o okruhovém ježdění vědět. NJ nekouří se mu od gum, tak to pro dnešní mládež neumí :-)))
Ten cas je proste pomalej i na to mokro, bud gumy spatny, nebo nastaveni,nebo to proste dela na oko. To ze mu to lita do smyku porad je proste spatne. Ja to video videl uz ai 3 dny zpatky nekde, a po pulce jsem to vypl. Pro vzdalene porovnani, 230ps impreza:
[ Link ]
T2 jestli si myslíš, že ti dnešní nagelovaní kluci neumí jezdit, drží se na cestě jen díky pomocníkům a tenhle je něco extra, tak jsi uplně mimo ;-)
Tuner#2: Ted na VC madarska jeli na mokru presne takhle, luxusni podivana.

06.08.2011, 10:35 |
Kesam Pěkně si to jede :-)

06.08.2011, 10:44 |
ereso Řekl bych že tohle je formule 3 a ta má něco kolem 150kw,formule 1 má 750koní a vodit si to na nordschleife vklidu je rozdíl než zavodit proti 23 pilotům třeba někde ve spa s rozdílem 450 koní.Já fakt nechápu ja můžeš říct že jsou to nagelovaní týpci?Oni se do té f1 nedostaly jen tak

06.08.2011, 12:19 |
Martyn | Upraveno: 2011-08-06 12:20:16
Asi jako Crestik..
VIm ze OT, ale ten nagelovanej hosik s tim kormidlem trosku kroutit taky asi umi..:)
[ Link ]
primo jak pise radekfm, ted v madarsku to myslim byla ukazka ridickseho umu v plnem rozsahu, a jak tady pise ereso, jsou to uplne jine auta, to jak jede tady ten typek po nr to je jak ja v passatu 4motion v zime :D joke ;) a jeste dodam ze vodit si formuli do rizenych smyku je celkem hracka, sedni si do ostre motokary a uvidis ze to neni tak tezke, je to tim ze sedis niz, takze odhad, pruzeni atd. takze tady tenhle co tady poklepava v kazde zatacce na plyn jak nejakej jarda nvm nvm no, mrkni se nekdy poradne na f1 a uvidis jak se jezdi zatacky na mokru, urcite na to neklepou jak tady ten ;)

06.08.2011, 18:58 |
ps Zrovna Fetl mi přijde docela namachrovaný, ale zbytečné tu řešit takové chobotiny :)

06.08.2011, 18:58 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-08-06 19:00:10
Chlapci chtělo by to fakt víc nedhledu, ten popisek byl schválně "bulvární", na druhou stranu to nic zásadně nemění na mém pohledu na současnou taškařici zvanou Formule 1... S odchodem Ayrtona pro mě ten svět skončil.
Proffesor_W: LOL srovnávat těžkou 4x4 s tímhle. Zkus se svést se zadokolkou třeba jen na vlhkém okruhu a povíme si ;-)
když už je někdo machr, tak jedině Mr. Bean :-D - ten konec od 10:00 jak mu říká čas, ten nemá chybičku :-D
[ Link ] To je maséééééééééér!
hm a atkinson je o jednoho mclarena F1 chudsi :(
T#2: myslim, ze jsi jeden z poslednich, kteri by nekomu meli vycitat nedostatek nadhledu.
Kdyz pohledas na youtu be, najdes tam mraky mokrejch kol, at uz s fwd, rwd nebo awd, staci jen pohledat. Ja si proste myslim ze v tom vieu jede bud na oko, nebo proste "jen" pomalu. Tady mas jedno mokry rychly kolo od pana zavodnika se zadokolkou.
[ Link ]
.mycTD: A Ty si jeden z posledních od koho tady vidím rád příspěvky...
Preffesor_W: Tak tohle video je úplně o ničem, nemám rád videa takhle našikmo a moc vzadu, pak chybí úplně pocit z rychlosti, která tam ve skutečnosti je to bez debat. Co se týče videí, tak jsem jich za svůj život viděl nespočet, když tady u nás před x lety začalo FTJ tak jsem si koupil první onboardy na DVD a slintal u toho a jak už jsem napsal to video mě silně oslovilo a když se kouknu na komenty pod videem tak nejem mě... Ale nikomu to necpu, holt dneska se musí kouřit od gum aby se to lidem líbilo.
add. čas, jak vidíš okruh není celý a navíc na konci párkrát zkoušel řadit/brzdy a nebo jen volněji, tady o čas vůbec nešlo...
Jak rikas, dneska se musi kourit od gum aby se to libilo, na mokru to proste nekouri, tak aspon budem mavat volantgem ze strany na stranu a na vyjezdech tomu davat. rychle to vypada, ale skutecnost je jina. Mne se zas vic libi kdyz v tom nekdo jede ciste a pritom kudlu,na hrane bez ztraty trakce,tak jak to proste ma byt aby to ten clovek zajel perfektne.
připomíná mi to ten flejm o tom kruháči v protisměru...nesklidilo to takový úspěch, tak z toho nenápadně vybruslit 8-)

07.08.2011, 10:13 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-08-07 10:14:01
crestik: Aby Ty sis nerýpnul viď, ale pokud Tě můj poslední příspěvek z 07.08.2011, 00:24 s úryvkem: "a jak už jsem napsal to video mě silně oslovilo a když se kouknu na komenty pod videem tak nejem mě..." připadá jako vybruslení, tak bys měl přestat hulit to svinstvo...
P.S. komentama pod videem jsem myslel ty na youtube ne tady.
T#2: tak ted jsem se urazil :-(