Navštíveno 915x

05.08.2011, 15:15 |
20bad Kamarád si koupil auto a má v něm nějaký noname radio,2din. Je tam slot na SD kartu s navigací. Já mám na sd kartě IGO Primo, zkusil jsem jí tam dát a nic se nestalo, myslel jsem že naběhne nějaký adresář a tam IGO spustím, ale objevila se jen něaká hláška jako že tam ten program není. Neřešil tohle už někdo jak to na tu kartu dát aby se to spustilo?

05.08.2011, 15:17 |
clown resil ..
pak jsem prisel na to, ze to GPS nema :o))))
jinak musis u dovoce zjistit jak se ma jmenovat ta aplikace, co se ma spusit .. napr. MobileNavigator.exe
Jako Klaun, menu bývá jednotné pro všechny modely, tak tam ani navigaci být nemusí..
musí to mít na kartě cestu,která to spustí

05.08.2011, 21:15 |
20bad je tam slot přímo na kartu a je u toho vyraženo do plastu GPS, problém je že nevím co to je za typ a kuchat z palubky se mi to moc nechce, mám tu asi dva navigační programy tak budu laborovat, zatím děkuju

05.08.2011, 21:37 |
clown ma to vystup na antenu ? napis GPS maj u slotu vsechny ciny :o)) i kdyz to GPS nema .., aneb dobre utopenejch 5000Kc za mrdku, co ji nikdo nerozumi a nikdy to nebude hrat .. :o) doporucuji prolezt fora jako www.ipmart-forum.com nebo zkoukni www.dealextreme.com, zda tam nenajdes podobnou jebku, bude u ni spousta placicih uzivatelu, protoze to bude mit exot rozliseni, ktere tvoje iGo fakt v zakladu neumi

05.08.2011, 22:45 |
20bad naštěstí to není moje:-) kamarád to má v Santa Fe, říkal jsem mu ať to vymění za origo, ale nedá si říct, má to externí GPS anténu co má píchlou na palubovce, takový černý bobek.vím že by se to vyřešilo vyndáním a podle typu najít manuál, ale moc se mi do toho nechce:-))

05.08.2011, 22:53 |
clown origo do SF je AVIC od Pio nebo JVC KW-NX7000 .. aspon, pokud si pamatuju dobre