Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT - instalace win na notebook HP

o Navštíveno 659x o
o 05.08.2011, 12:50 | nome | Upraveno: 2011-08-05 12:51:22
potřebuji poradit, koupil sem pritulkyni notas hp probook 4730, je tam SUSE. chystam se to vyměnit za win7Pro 64B ale zarazilo mě že na stránkách HP je ke stažení bambilion ovaldačů a utilitek. Bohužel to nejde stáhnout jako jeden balík.

Nevíte jestli existuje nějaká aplikace od HP která se připojí na jejich web a dohledá potřebné ovladače které rovnou nasosá do notebooku ? u Dellu jsme to měl stahovat si 40 zip souborů se mi moc nechce

o 05.08.2011, 13:21 | clown
proc 64bity ? ma vic jak 4GB pameti ? nebo vis 100%, ze jeji aplikace bezi pod 64bitem .. , ja jen tak :o) narazil jsem na nejaky softik, co to nedaval a udelal jsem zmenu zpet na 32bit :o))

osobne bych tam narval Win7, spoustu toho maj v sobe, a kdyz ne, tak toho pres Update dotahaj pomerne slusnou varku, utilitky ?? k cemu ?? aby to davalo online fotky z webky pro screensaver ? :o) mozna tak nejaky zabezpeceni, jinak bych na to kaslal

po X instalacich W7Pro v multilicenci a W7HP, jsem hledal jen driver pro Ricoh card reader a menil jsem manualne driver pro intel wifinu 3945 za DELLackou, protoze v nich ma intel chybu a kartu uzenes k odpojeni :o)

o 05.08.2011, 13:50 | nome
proc win7 64B protoze mam origo licenci :-) ted ma stolni PC taky s win7 64B a vse funguje.

Utilitky proto protoze bych rad pouzival web kameru, funkcni klavesy, snimac otisku prstu, ctecku karet atd.

ale mas pravdu ze toho asi nebude potreba stahovat tolik protoze toho budou mit wokna dost v sobe tak to asi nema cenu resit :-)
o 05.08.2011, 17:50 | jasisoft
az tak moc toho stahovania u hp nie je, tie blbosti ako hp security manager ant ti netreba, ani kopec dalsich dvd prehravacov atd.... inac od hp je utilita tusim update wizard a ta vie sama potahat drivery. ale v zivote som to nepouzil. vacsinou si potaham co treba a hotovo.... ked mas vo firme cca 400 hp notasov tak sa rychlo naucis co tahat a co je zbytocnost..... pripade moje vlastne predpripravene image....
o 07.08.2011, 10:50 | sirZalman
Tiež si myslím že není na škodu poťahať čo potrebuješ a potom image a pak zápis do zálohy a si happy :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3361 sekund.