Navštíveno 1286x

04.08.2011, 12:08 |
PK | Upraveno: 2011-08-04 12:15:44
hledám nějaký auto do města s levným provozem, převážně s ním bude jezdit mladá do práce. Potřebuju, aby to málo žralo a díly na to nestály balík. Je mi jedno jestli to bude benzín/plyn nebo nafta. Musí to mít alespon posilovač, 5 dvěří (ne kombi), normálně vypadat a aby to bylo spolehlivý. Rozpočet je max 30 tis, ale čím míň, tím líp. Nechci do toho moc vrážet, na to mám jinýho žrouta:)
předem díky za rady:)
e: jak snáší cukačky po městě naftová 1.9 bez turba např s felicie apod?
litrový Polo 6N1, měli jsme kdysi 3-dvéř a na ježdění po městě pohoda
Fabii bych vzal, ted tu je jedna za 45t na bazaru...
A nebo pak felcku s posilovacem ale zas to uz neni moc bezpecny :) pokud mas mladou rad :D

04.08.2011, 18:07 |
Tomas Najstarsi litrovy Yaris? 1999- , mal som ho 10 rokov a bez jedinej zavady, spotreba do 6,5 l. Teraz ho ma sestra, ma nieco cez 200.000 km, menili sa iba kotuce a platnicky, vsetko ostatne je origo.
litrový polo ? :)))) litrovej motor ? :)))) snad větší omyl než htp :D než litorvý polo tak radši koupim punto a budu vysmátej :D
fabka za 45k.....zaprvý mrdka, zadruhý na 45k to neskončí a bude na 60ti aby z toho udělal auto....
felcka motor 1,9d tam se toho nemá tolik co posrat, moc nežere, hovno jede ale pokud máš mladou rád tak jí to nekupuj...a beztak se ti na felcce posere kompletně všechno okolo motoru včetně kastle....
yaris asi nebude takhle levnej, super auto ale za tu cenu asi nereál....
když to vemu objektivně tak aby to mělo nízký náklady na servis , vešlo se s pořízením do týhle ceny tak
fiesta 1,25
civic 1,5
punto nějaký....
Přesně tak,Punto 1.2 a budou všichni spokojení

05.08.2011, 09:24 |
PK Panda je snad ještě vetší vražda než Felina, u tý mi šlo jen o ten motor, jinak ji taky moc nechci. Když ji ukecám na subaru justy, tak je výber u konce, ale nevim jak se jí to bude líbit. Hlavně ta 5ti dvéřová verze je podle mě hrozná, třídvéř ujde. Kouknu ještě na ty ostatní co ste navrhovali. Díky

05.08.2011, 10:42 |
PK teď sem narazil na audi 80, z roku 89, je tam 2.0 85 kw s plynem, najeto 320tis. Sice to není nijak malinký, ale kastle pozink což je velká výhoda a nemusela by se s tím bát jet někam dál. Za kolik to může jezdit město a jak je na tom s poruchovostí? Podle mě lepší normální auto se čtyřma místama než nějakej prdola.

05.08.2011, 10:49 |
clown PK .. zase budes obehavat, aby to melo diky LPG aspon ekopoplatek za 3000, jinak ses tam za 10 ..
ted jsem za 20 papiru prodal svojeho PG405/93 v kombajnu s LPG a hrozilo 10 papiru, protoze v TP neni vyznacena emise..

05.08.2011, 11:29 |
Rudi nebo ještě swift, ale je to jenom krabička no

05.08.2011, 11:32 |
clown jabych se kouk po te fieste ..
vcera jsem videl celne novou Sportave vs stara Fiesta .. tak nekde kolem rv 90 .. a na to co to bylo za slupku, tak fiesta dopadla dobre .., sice sklo a kapota do A, ale zadna krev a frajer v pohode,
bejt to filcka, tak bojim bojim