Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > úprava PDF - rychlá rada PLS

o Navštíveno 662x o
o 04.08.2011, 11:27 | AllInOne
Mám PDFko, potřebuji ho upravit, osekat dalsich 50 zbytecnych stran a z jedné té strnky takovou tabulku upravit - doplnit údaje, vše kolem (nějaké řeči) oddělat a jen tu tabulku exportovat někam, kde ju pak budu moct ve formátu A3 vytisknout.

Existuje něco jednoduchého, rychlého a hlavně, aby to bylo free a ve finále mi nenapsalo, že export není možnej,pač mám demo?

Mám Infix PDF Editor, ale rostu z toho!!!!

Díky moc za pomoc!!!!!!

o 04.08.2011, 11:30 | Knightey-
Free nevim ale koukni na Foxit PDF Editor, da se to ulozit v pohode a i export facha ale hodi ti to tam nekam do rohu ze to bylo upraveno timto programem.
o 04.08.2011, 11:34 | AllInOne
Díky Knightey, ale to nesmí, bude to za výlohu :-(
o 04.08.2011, 11:38 | Knightey-
tak mmnt napis mi na ICQ :) neco ti poslu na to :P
o 04.08.2011, 11:43 | X-sat (M)
Vytiskni a naskenuj v OCR :-)
o 04.08.2011, 11:50 | Knightey-
X-sat: jak neekonomicke :P
o 04.08.2011, 12:13 | PachezZ
Importuj do GIMPU, ze stranek to udela vrtsvy, co nechces odmazes a dal uz z toho mas bitmapu se vsema pro a proti
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3117 sekund.