Navštíveno 1697x

bando, poradil by nekdo s vyreseni moje situace?
Pred casem jsem pres inzerat koupil prevodovku na skutra.po rozbaleni baliku jsem zjistil ze mi ten kokot poslal prevodovku na jiny model nez jsem pozadoval. Od te doby mi nebere telefony,ani neodepisuje na maily a sms.
Zalozil jsem si teda novy email ze ktereho jsem ho zaregistroval na par gay seznamek kam jsem dal jeho fotku s tel.cislem,mailem a adresou. Po asi 14 dnech se mnou zacal konecne komunikovat s tim, ze pokut to nesmazu tak to da policajtum jako zneuziti osobnich informaci a kdesi cosi. Nevi ovsem kdo ten inzerat podal nebot mi pise na ten nove zalozeny email.
Jak myslite ze ted postupovat? Mam vystoupit z anonymity a rict mu ze to ma za tu prevodovku? Popr. S ceho bych ho mohl na policajtech obvinit ja v pripade ze by zase odmital vratit prevodovku a poslat mi za ni zpatky penize? Je mi jasny ze policajti by se na to vyprdly protoze prevodovka stala 1500kc, ale aspon mu s tim pohrozit.
(Sorry ze pisu bez hacku a carek,ale pisu z mobilu ktery to neumi)

02.08.2011, 09:44 |
xSam Doporučoval bych Ti zůstat v anonymitě a doufat, že ten borec to na policajty nedá. Nejlépe i všechno stáhnout.
Tímto jednáním ses dopustil mnohem většího přečinu než on s převodovkou. A mohl by sis to docela pěkně odskákat.
No, myslím si, že máš průšvih větší než on. Zlikviduj to.
Dobra,kdyz to stahnu,s ceho muzu obvinit ja neho? Na policajty bych se vykaslal ale aspon udelat bububu
Není nad to si udělat pár dní hezké dovolené a vyrazit do míst, kde onen cipísek přebývá.Věř, že není nad hezkou, milou a přátelskou osobní domluvu. Většinou jsou pak lidé náchylní věc řešit velmi promptně. Hlavně, když ten vyslanec mluví špatně česky a nosí kožeňák:-) :-) :-)
Jsi psal, že adresu más? Tak na co čekáš? (je li tedy pravá...)
Jerry.s: Policista v Ostravě byl odsouzen za falešné erotické inzeráty -
[ Link ]
jenže tenhle vyslanec tohle bububu neudělá za dvě stovky, aby se to vyplatilo. navíc můj pocit- člověk, kdo tenhle potíž řeší jako první vyvěšením "protivníka" na gay seznamku nemá podle mě koule na to, jít si to za dotyčným vyříkat osobně...

02.08.2011, 10:32 |
hanx nikdy nevíš jestli tam nepřijedeš a neotevře ti velká tmavá gorila :-)
No prave,rozhodne nemam postavu na to abych si mohl dovolit dat nekomu pres drzku. Bohuzel. No nic,jdu to teda smazat at neskoncim za mrizema. Chjo, to je teda spravedlnost v tomhle state..
Jako žehrat na spravedlnost v tomhle státě a přitom udělat to co jsi udělal a ještě cítit ublíženě.... no ty vole, já zírám. S tímhle přístupem lidí fakt nemá tahle země růžovou budocnost ani na tři generace dopředu....
Tak co by jsi udelal ty?Potreboval jsem ho nejak donutit ke komunikaci nic vic!
a já zas zírám, že si někteří nevidí ani na špičku nosu...
Hanx: však říkám, že musí špatně mluvit česky:-- Kapito?:? Ti se nějaké gorily nebojí....
Donutit někoho ke komunikaci znamená vyvěsit ho na gay stránky? No tak to je fakt moc, prober se proboha..... Dospělí lidi mají řešit věci dospěle a osobně, a ne si hrát na machry v bezpečí a teple domova za klávesnicí, to je učebnicové přizdisráčství, že to tak musím napsat. Jméno máš, adresu máš, fotku máš, auto máš, na co čekáš a co řešíš s gay klubama proboha?
U měnjá odin moloděc, kotoryj chorošo znaet čtu emu nado sdělať. problem nachoditsa v etom delje, čto jemu už ne nado rabotať:-) On očeň rabotal v prošlom času. Potomu on uže živjot na Malte, kde on toljko piot vodku ... Vsje opasnyje trudy on sdělal očen chorošo za němnožko děněg:-)

02.08.2011, 11:22 |
CRK Nechápu, za co ho odsuzujete. Někdo s nim vyjebal, tak mu to vrací, jak umí. Zas to neni tak velká částka, aby se vyplatilo na to vyplýtvat nějaké množství peněz a energie. Nehledě na to, že když na to nemá, tak by třeba ještě dostal. A i kdyby ne, tak schvalujete, aby někoho napad a vyhrožoval mu kvůli patnácti stovkám a měl z toho ještě třeba větší průser? Za mě ANO, ale dělej to chytře. Zruš ty registrace a udělej něco jinýho až časem a to hlavně ne ze svýho kompu a připojení. A třeba pár falešnejch objednávek, ať mu zboží pěkně někde lítá.
Kuwa, tady se čovek naučí věcí:-)
Ty vole borec me okrade o 15 kil a na konec jsem za zmrda ja?:o) borec mozna tusi ze v tom mam prsty ja a konecne se mnou komunikuje coz je nezbytne aby se problem vyresil. Je to pro me rozhodne levnejsi varianta nez sednout do auta a jet za nim na druhou stranu republiky v nejistote, ze treba ani nebude doma!

02.08.2011, 12:06 |
TUNER Převodovku do skútra - nemyslíš variátor? Kde jsi narazil na inzerát a nějakej kontakt na prodejce ? Na jakej skútr to bylo ? Klidně do zprávy.

02.08.2011, 12:07 |
Ravo | Upraveno: 2011-08-02 12:08:35
Já řešil něco podobnýho. Kupoval jsem něco přes Aukro něco za litr a nakonec to bylo špatně, zboží jsem mu poslal zpět že chci správný nebo vrátit peníze.
Nic se nedělo, nekomunikoval, tak jsem mu napsal, že dokud to nevyřeší do měsíce, tak budu postupovat silově. Nevyřešil, tak jsem mu nejdřív přes centrum sporů nechal zablokovat jeho účet na Aukru (tlačilo na něj i Aukro - dodal jsem jim všechny screenshoty komunikací, plateb, podacích lístků apod.) a o všem ho pravidelně informoval do mailu.
Když se pořád nic nedělo, tak cca za týden jsem mu pohrozil že podám trestní oznámení na PČR a Aukro mi bude poskytovat součinnost a najednou se ozval a prachy poslal zpět.
Pokud by se neozval, tak bych to trestní oznámení podal. Šlo mi o princip.
A v tom je vyhoda kupovat a prodavat na aukru, preci tam je takova jakasi jistota :)
Vidim, ze si okres breclav... Hod mi do mailu pod nickem jeho jmeno a odkud ma byt borec. Treba ti pomuzu
TUNER: myslím tím ty převody co jsou na zadním kole. inzerát jsem měl na scooter-tuning foru, jasně jsem tam zadal že scháním převody na Piaggio NRG mc2 r.v.98. a on mi poslal převody na model od roku 2000 víš. kontakt ti můžu poslat mailem
no já měl podobný problém kdy mi borec poslal nefunkční zesik a pak mi tvrdil že dopravou. jsem mu zesik poslal zpátky ,kterej si samozřejmě převzal a i tak mi nevrátil peníze. takže prachy za zesik plus 2x poštovný co jsem zaplatil. dostal varovačku na tejden že chci prachy na účtu. ani to s ním nehlo. tak jsem sedl do auta a prostě jsem si za ním dojel.no a najednou mi prachy vrátil i s poštovnýma a ještě 300 na benál. je to možná tím že vážím 125 kilo ale i tak věřte že se 95 procent lidí posere při osobním setkání.

03.08.2011, 06:23 |
TUNER Aha,takže převody - ozubený kolečka...za 2300 celkem jsem prodal min tejden dvoje +15% a + 25% taky na STčku,tak mi písni kdo to byl,nebo mrkni sem :
[ Link ] A pak asi poslední 2 stránky,ty jsem ještě nepřidával do hodnocení,klidně tam napiš názor na uživatele.
Díky