Navštíveno 1403x

ahoj, začaly mi chodit občas maily od nějakého kokota - nejde o žádné vyhrožování, ale takové to - já tě znám, ty mě né a pojď si psát, a píše divný řeči ...
je tu někdo ochotný a hlavně schopný mi poradit, nebo pomoct jak dohledat něco dál jen na základě mailu ?
- je to možné - jsem v tomhle ohledu análfabet .o)
v tom ti neporadím , pls jukni na mail ode mě a díky za odpověd

01.08.2011, 23:06 |
JP To je nějakej novej spam, mě to chodí do dvou schránek taky. Skoro určitě to nikdo neposílá ručně...
Jj, taky mi to přišlo. Automaticky dělám "delete", neotevírám, nečtu.
jj dneska v noci 2x, tvari se to jako odeslany z mailu ze seznamu,to samy jako s lokaci mobilu,taky mi chodej nekolikrat denne.
to samý. A ještě chodí odkaz na tu p*čovinu s vyhledáváním pozice telefonu...
To každýmu .. na Beatu hlásili , že to je vir z Facebooku !
[ Link ]
oznacit jako spam> pokud to vas mail ucet nedokaze poznat rovnou, me prislo jednou pojd si psat a jednou lokace, pak to antispam poznal ze uz to tu bylo a mam klid. holt na cim vice mistech mate kdo psany mail a cim tupejsi lidi mate v contactlistech tak tim vic spamu bude chodit
Jednou nabídka na GSM Locator, a jednou tohle...

hehe sme an to zkusil kliknout co to je a vylezla na ěm nějaká nová "erotická" seznamka...
takže sme označil jako spam a smazal..:)
kucí, to že jsem napsal, že jsem analfabet, tak tím jsem nemyslel, že jsem blbej .o) chápu co je spam a co ne, to co mi ten kokot píše spam určitě není, leda že by uměl dobře česky a odepsal mi logickou odpověď na mojí otázku ...
takže tohle to fakt není .o)

02.08.2011, 21:58 |
JA přidat do spamových adres a papa
asi přišli na nějakého robota, který registruje maily na seznamu a nebo se to aspoň tak tváří, chodí toho teď mraky, proti tomu není obrana :-( když je to s českou mailovou doménou ještě ke všemu seznam.cz :-(
JA: přišlo mi to asi 10x a ani jednou ze stejné adresy, přidání do spam adresy to nezachrání :-(
gmail to hází do spamu, aspoň tak ;-) ale sám seznam to nepodchytává

02.08.2011, 22:30 |
JA nojo vopruz...
Paneboze ja se fakt divim ze v dnesni dobe nekoho rozhodi obycejnej spam jako je tenhle a ze to jeste nekde musi resit na foru.....