Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Čtvrteční :-D

o Navštíveno 1770x o
o 28.07.2011, 08:38 | Only_One
- Ale já nebyl až tak ožralý!
- Ne? Hodil si s mým křečkem o zem a řval “Pikaču, volím si tebe”. Potom si hodinu křičel ve skříni, že vchod do Narnie nefunguje a když jsi vylezl, řval si na moje auto “Optime, já dobře vím, že jsi to ty, TRANSFORMUJ se!”. Zbytek noci si vypouštěl bazén s tím, že hledáš Nema a když ses vracel domů, objímal si nějakého vousatého dědka a nadšeně křičel "Brumbále, ty žiješ!'

o 28.07.2011, 09:02 | mike.vw
:))))
o 28.07.2011, 09:38 | rcman
Fakt, dost dobrý!
o 28.07.2011, 09:41 | madmaik
"To, žes přišel ožralý ve dvanáct a matce nadával do starých ku.ev, to by mi nevadilo.
To, že ses snažil znásilnit vlastní sestru, až se před tebou musela zavřít do koupelny, to bych taky rozchodil.
Ale když ses vys.al před televizi, do toho hovna napíchal párátka a řekls, že ode dneška bydlí ježeček s námi, tak to jsem tě zbil, jak hada!
na tohle to nema :D
o 28.07.2011, 09:52 | camron
...slabší
o 28.07.2011, 09:58 | Schejby
Manažer vylézá ze svého nového Porsche a bác!
Projíždějící kamion mu urazí dveře.
Kamioňák zastaví a vyleze, manažer začne řvát:
"Kam čumíš,debile?! Urazils mi dveře od poršáka !!!"
Tirák se zarazí: "Vy,manažeři, jste strašně materialisticky založený.
Nadáváte, že jsem vám urazil dveře, ale vůbec vás nesere, že jste přitom přišel taky o ruku!"
Manažer: .... "Kurva, Rolexky!"

Malá holčička se ptá na pláži maminky: Maminko, co mají pánové pod těma plavkama? Víš, tam mají peněženky, aby jim je někdo, když jdou plavat, nesebral. A maminko, ten pán, co se na tebe pořád dívá, tak ten včera měl výplatu?

Pepíček je na kolotočích a smutně se dívá na dráhu jezdících autiček.Tatínek příde a ptá se Pepíčka: "Pepíčku proč nejdeš taky na autíčka?" Pepíček odpoví: "protoře jsem před půl hodinou snědl rumovou pralinku."
o 28.07.2011, 14:23 | nome
přidám tip na výlet :-)

[ Link ]
o 28.07.2011, 15:05 | deda

Na co myslí muži a ženy..

Žena: leŽÍ vedle mě,vŮbec mě neobejme, kouká do stropu.Kdo ví nač myslí. Jsme spolu už dva roky,je to asi příliš dlouho,asi mě už vymění za mladší,přece jen,jsem za tu dobu dost přibrala. Teď se zamračil-to není dobré. Myšlenkama je úplně jinde,ztrácím ho,už pro něj asi nic neznamenám....
Muž: hm,moucha na stropě,jak to ta kurva děla ,že nespadne...
o 28.07.2011, 15:24 | hifim@ni@k
Ten poslední je prostě ze života.
o 28.07.2011, 18:58 | Knightey-
nektere znam ale mooc dobry :D
o 31.07.2011, 02:11 | Jozzo
Madmaik: máš to jakési zkrácené

Synovi je čerstvě 18 a ptá se otce: "Tati, když je mi už osmnáct, můžu jít
na pařbu?" Táta mu povídá, že jasně, ale ať nepije, že ho pak bude druhej
den bolet celý tělo. Tak že jo. Druhej den se syn probudí dolámanej jak
sviňa, a hned povídá tátovi: "Proč mě bolí celý tělo, dyť jsem včera
nepil..." A táta mu povídá: "To, žes přišel nalitej ve dvanáct a matce
nadával do starejch kurev, to by mi nevadilo. To, že ses snažil znásilnit
vlastní sestru, až se před tebou musela zavřít do koupelny, to bych taky
rozchodil. Ale když ses vysral před televizi, do toho hovna napíchal párátka
a řekls, že ode dneška bydlí ježeček s náma, tak jsem tě zbil jak hada...."
o 31.07.2011, 12:56 | Knightey-
Jozzo: to byla verze upravena pro Facebook :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3107 sekund.