Navštíveno 13598x

28.07.2011, 06:35 |
foxos Co říkáte na tlumiče od značky TRW jiný věci od nich chválí ale na tlumiče mi nikdo nic neřekl. Nebo kdyby jste nekdo dokázal něco sehnat je to na Ford mondeo kombi BWY 2.0 TDCI 96KW
díky
jestli to bude stejný jako jejich brzdy, tak nebrat ...

28.07.2011, 10:03 |
X-sat (M)
Ale povídej. Tyhle brzdy používám a nemám problém. Nejen já.

28.07.2011, 10:07 |
foxos Spis nez brzdy tak prosim reagujte na ty tlumice diky
brzdy stoja za hovno a tlmice su monroe s nalepkou TRW, takze tak... a pokial su podozrivo lacne tak je to alko s nalepkou trw, spoznas ich podla toho, ze su zlte...
necelé 3tkm a měsíc na autě, destičky nehorázně špinily i při minimálním brzdění, při brzdění ze 110+ km/h 2-3x za sebou se kouřilo od kol, kotouče zkroucené, po stočení byly den OK a od tý doby kopou ...
destičky jsem vyhodil a dal Feroda, špinění minimální, kouř od brzd jsem nezažil jen mi stále kopou ty TRW kotouče ... takže ještě letos musím po třetí měnit brzdy (stále vybírám co dám)
foxos: sry za OT
Desky i kotouče OK. Čepy apod. bývaly ok, bohužel TRW asi přesunulo někam výrobu a stojí to čím dál tím víc za prd... Co se tlumičů týče, naděje bych si nedělal, takže jako jasisoft. Spíš mrkni po značce Kayaba (KYB).
Kayaba predek 1680,- a zadni 1410,-
Kayaby jsou odzkoušené a cena je v pohodě. Z těch spotřebních bych nic jiného neřešil.
KYB... Krásná práce jak to vyráběj :-)
ona to nakonec Dela vsecko firma TRV automotive jen jsou tam ruzny jakosti -)))
Jen různé jakosti? V tom to třeba bude ne? Více zboží je "jen" v různých jakostech.