Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kam na dovolenou

o Navštíveno 1151x o
o 25.07.2011, 20:27 | Ghofig
Jelikoz tady vsichni vsude byli, vsechno znaji a maji vsude nejake zname, tak vznasim do prostoru dotaz.
Co mi doporucite jako nejake opravdu zajimave misto na dovolenou?
Byl jsem s polovickou v Recku, ale rad bych nejakou akcnejsi dovolenou a podivat se nekam, kde je opravdu neco videt a da se neco delat...
Premyslel jsem o necem v Tatrach pripadne nekam do Rakouska do Alp.
Mel by nekdo tip kam zajet? Max do 5ti hodin cesty autem ze Zlina. Idealne nejake osobne vyzkousene misto?

Diky :)

o 25.07.2011, 20:46 | Crimson
Tohle je můj další cíl, je to za humny, jedno z nejhlubších a nejčistších jezer střední Evropy. Druhý nejvyšší vrchol Německa Watzmann. Termální prameny, solné doly, ale také proslulá Hitlerova pevnost Kehlsteinhaus neboli Orlí hnízdo. To vše nabízí oblast Berchtesgaden, která představuje v Alpách malý unikát.

Zdroj: [ Link ]

Jinak pak kamkoli Švýcarsko a samozřejmě tutovka jsou Italské Dolomity

[ Link ]

o 25.07.2011, 20:48 | Ghofig
No na ten prvni odkaz jsem hledel na idnesu minulej tyden. Jedno z mist, co mam ve vyberu :))

No vidim to tak, ze budu muset koupit CPLko a vyrazit :)
o 25.07.2011, 21:04 | Crimson
Stativ, CPl a jede se ..
ty Dolomity hele , to je masakr ! tam se fakt těším..

foto k příspěvku  od Crimson

o 25.07.2011, 21:43 | bafis
to je jak malovany....nadhera
o 25.07.2011, 22:00 | Šestikule
na Orlím hnízdu jsem byl a vcelku zklamání, spousta lidí a je to taková dojička na peníze.

Letos se chystáme s dětmi na 6 dnů do Dorfgasteinu, budeme tam přejíždět z Rabace, takže po cestě dáme i Fusine Laghi v Itálii. Jinak v Dorfgasteinu máme naplánován výlet z Enzingerboden ideálně až na Kalser Tauern 2.515 m, soutěsku Liechtensteinklamm, Krimmelské vodopády, jeskyni Eisriesenwelt, nahoru na Stubnerkogel 2.246 m a jeho závěsný most a po cestě domů jezero Traunsee. Dám pak určitě info. Jako v Alpách můžeš skoro z každého místa vymyslet x super výletů.
o 26.07.2011, 08:37 | Crimson
Když mluvíš o Krimmel soutěsce, hned vedle z Uttendorfu vede silnice nahoru na WeiSsee, vyjedeš gratis na parkoviště do 2000m/nm, docela masakr, a pak kabinka na RudolfShutte, tam couráš kolem jezera WeiSsee a vybereš si nějakou 3000ku a lehce ji zdoláš. Je mazec v srpnu chodit ve sněhu !

o 26.07.2011, 08:41 | Crimson
byl jsem tam snad 5x .. tady stojím na tom vrcholu tam vzadu nad tou krávou :-)

o 26.07.2011, 13:01 | Šestikule
luxus, my chceme na RudolfShutte lanovkou už z Enzingerbodenu, pak nahoře buď pochodíme anebo při dobrém počasí vyjedeme sedačkou na Taurnské sedlo. Víš jak, děti jsou ještě malé, takže na nějaké velké lození to není.
o 26.07.2011, 14:54 | Crimson
jasně že z Enzingerbodenu, tam parkuju..
ale asi 2x jsem to šel nahoru pešo celý až k Rudolfu a dolů taky .. uf

o 31.07.2011, 17:15 | Ghofig
up... nikdo uz nic?:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.308 sekund.