Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Drez FRANKE, help!

o Navštíveno 776x o
o 25.07.2011, 18:10 | tappaja
Koupil sem drez Franke [ Link ] , vsechny jejich drezy maj napsano, ze maji otvor na odpad 3.5 palce = cca 90mm

Mam drtic odpadu, chtel sem ho namontovat samozrejme, ale ouha, ve drezu je vyrazeny jakoze takovy to sitko, takze tam neni dira 90mm, ale proste sitko.

Koukal jsem na vsechny drezy, vsechny maj psano 3 a 1/2". Otazka zni, co sem posral? Nebo se otvor podle potreby nejak vysekne?

Prinejhorsim se na celej drtic vykaslu nic horsiho se nestane...

o 25.07.2011, 18:11 | tappaja
aha, tak asi ok, tady sem nasel
[ Link ]

vysekne se dira 90mm...
o 26.07.2011, 08:38 | michal_smsmsm (A)
Jojo, vysekne se vetsi dira, sice to u nekterejch drezu nejde, kdyz je trebe shitove tenkej plech, ale u franke se zrovna nebojim ze by to neslo.
o 26.07.2011, 08:41 | Only_One
drtič odpadu jsme před pár lety měli doma a on nám pravidelně ucpával trubky. V kombinaci s myčkou se dřez moc nepoužívá a odpady z kuchyně mají malý průřez a malý sklon - jednou za rok k nám musel dojet krtek s dlouhým pérem. Pak se stejně zjistilo, že je lepší bio odpad házet doma na kompost. Toť mé opznatky než to budeš doma kutat.
o 26.07.2011, 09:14 | tappaja
Jasny, s tim sem taky pocital, ze zalozim kompost.
Proste mi zbyl drtic a uvazuju o jeho vyuziti. I kdyz jsem mel pokazde mycku, drez chci velkej :o)
Ale stejne to vidim na kombinaci kompostu a pod drez dam radsi vysuvny kose na trideni odpadu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3035 sekund.