Navštíveno 826x

Takže je to už vážně tu. Rijen hodlam odchod do PHY a zde bydlet s pritelkou ktera studuje zde VŠ. Koukám po práci a zdá se mi že už není snad ani v PRaze? Nejsem nějaká naboušená palice s titulem takže asi nabídka dost klesá, ale preci se neco musí najít. Jsem vyucen v oboru mechanik el. zarizeni se zamerenim na digit. techniku. V tomto oboru sjem vsak proacoval jen 2 roky a uz bych v nem pracoval nerad. Ted rok a pul na pozici system administrator. Takze bych rad sehnal neco co se mota kololo PC. Nevadilo by ani czc, alza, mironet apod... Pripadne neco okolo aut.... Nenapada vas neco? Pripadne neajake kontakty apod? A ted co se tyce bydlenleni? Kde nejlepe shanet.... idealni asi garsonka pripadne 1+1. Ne nejaka stara pelesina ale trosku na normalni urovni

24.07.2011, 14:46 |
rcman U nás hledáme pořád mechaniky, někoho na diagnostiku. Nebo pak o patro výš hledají lidi leasingovky. Nevím jak je to na téhle pozicích co se tyče peněz. Ale ve firmě je většina lidi hodně dlouho... Tak podle tooho lze usuzovat že se tady asi nemají špatně.
Je možnost u nás dostat i byt. Tam ale nevím jak by to bylo kdyby si to chtěl s přítelkyni.
Ceny bytu a jejich kvalita je v Praze vždyckys čeho vybírat... Sám se vtom ale neorientuju.
Když bys měl zájem u nás kouknout po práci. Nápis email.

24.07.2011, 17:31 |
vypuk | Upraveno: 2011-07-24 17:32:09
Práci jsem tam sháněl taky, ale nakonec jsem se na to vyprdnul, i když bych rád vypadnul od Korejců(zn. čím dál, tím líp...) :-)

25.07.2011, 10:54 |
Veva trošku se vetřu
rcman: odemě máš taky mail :-)