Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Bezdrátový sluchátka - doporučte

o Navštíveno 1392x o
o 22.07.2011, 23:17 | rcman
Ahoj,

rád bych si pořídil bezdrátový sluchátka do baráku.

Vůbec se vtom nevyznám. Celkem logicky bych sáhnul asi po značce Philips. Protože stouhle značkou jsem neměl nikdy a v ničem špatnou zkušenost.
Ale zase u sluchátek si nejsem jistej...

Nepotřebuju to nej na trhu!
Jen něco poměr cena/kvalita + pohodlí.

Cenu bych viděl asi tak do 2000kč (pokud to je reálný)

Jak jsem psal, do výběru mě spadla značka Philips. A když jsem tak koukal po netu. Zahrnu tam i značky Sony a Sennheiser.

Může mě tady někdo poreferovat co máte doma? Kolik to stálo? A celkovou spokojenost?

Děkuji za rady a porady.

o 22.07.2011, 23:18 | rcman
PS: Já blbec! Dosah by měl být 100% minimálně 10metrů po bytě. Po domě stim cestovat asi nebudu potřebovat.
o 22.07.2011, 23:57 | Daryl (A)
sony ne. sum, ztraceni signalu na 2 metry horror se vubec trefit do neceho cemu s da rikat frekvence.

existuji vubec bezdratovky kterym se da rikat HiFi ? Ktere uspokoji sluch SQckare?
o 23.07.2011, 00:08 | Tuner#2
Sony, Philips apod. sračky nebrat...

Pokud to musí být nutně bezdrát, tak Sennheiser s wi-fi přenosem signálu. Tam už není ani šum jako u IRka, ani omezený kmitočtový rozsah jako u rádiového přenosu... Leč prostě i top model z hlediska SQ prostě nehraje, je to přece jen sluchadlo za šestku a za to začínají tak nějak hrát drátovky ;-)
o 23.07.2011, 12:51 | lukee_cz
neni to zrovna "hifi", ale nejaky ten rok pouzivam vetsinou v praci jako kulisu tyhle:
[ Link ]

Co se zvuku tyka, za ty prachy spokojenost, pohodlnost noseni bezvadna (relativne lehke, MEKUCKE), dosah sem zkousel kdysi ze 4 patra cinzaku pres 2 zdi a jeste na zahradu a pohoda (100m?). Samo je to radio, takze jak psal tuner, omezeni jsou...ale ja jsem spokojeny.
o 23.07.2011, 15:40 | Sangala01
cau tak ja som za Philips mam je doma pisany dosah asi 10m ale skusal som ich a funguju aj cez stenu a maju dosah cca 30m su to Philips SBC HC8445 cena 990kc fakt super zvuk atd. idu na 2aaa baterky su sucastou balenia a nabyjacka je priamo vo visielaci tod vse.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3149 sekund.