Navštíveno 1699x

jo tomu se dá říct jak drift tka dobře projetá zatáčka :)
nicméně to co mi youtube nabídlo hned potom tak to sem se málem pochcal smíchy :D
týpek asi zrovna den předem koukal na FF a nějak se v tom vzhlídnul a myslí že jeho škopky to uměj taky :D
fakt lol
[ Link ]
jo,na to sem koukal taky a malem sme chcali 2:-)
Taky ten kluk to vodí moc hezky
[ Link ]

22.07.2011, 07:35 |
fredy ten jarda tam kroužil jako kdyby zapoměl vypnout prokluz :)
ot: ofektně projetá zatáčka :-))
[ Link ] jarda driftař mazec :-D
tak to poslední je moc :-D
U tý červený škůdky tam má moc přítlaku na zadním křídle no :-D
Mně se líbí jak hafo driftérů si plete drifting s donutingem :-D Teda hlavně ty marný pokusy u druhýho videa.
Tak ono pokud drift, tak tohle je u mě pan drifter:
[ Link ] Na okruhu a nebo letišti to umí kde kdo, ale tohle je už fakt umění.
Klidně mě odsudťe mě to je fuk... ale hodně luxusne zpracovaný videjko :-)
[ Link ]
Schejby: Wow driftující carevna? :-D
Luke: Je to něco jako pálení gum, ale nějak zkomoleně :-))
takže jako burnoutům se teď říká donuting? :))))
:-)

Luke: Asi myslel tohle... Já tyhle anglický výrazy a jejich překlady a následné škatulkování co kam patří a jestli je tohle to či ono nemusím...
[ Link ]

23.07.2011, 01:50 |
JP Donuts = zadek se protáčí a jezdí pořád dokola kolem předku, čimž na silnici udělá ten kruh ("donut"). Určitě to neni nějakej moderní název, řiká se tomu tak od doby co bylo první auto schopný protočit zadní nápravu:D. Burnout je prakticky rozjezd a drift projetí zatáčky.
Tuner#2... Já nevím.. ale ten videoklip se jim hodně povedl... Prostě mě to zaujalo.. tím že to není škodovka ani bavorák a jak si to krásně vodí...Samo že ten motor bude překovanej... ale prostě to je Klasika stará... nějak ta bych to řekl..
OT: k tomu obrázku 22.07.2011, 23:43 | /// MiŠeL /// - se ani nedivím, že Homer tak rád koblihy, vlastně přesně tu, co drží na obrázku jsem si koupil na benzince za KV ve směru na Prahu - v Bochově a jako žrádlo neskutečný :-D Kdybych věděl, kde je v Praze prodávají takové jako tam, tak tam jsem denodeně, příště se asi zeptám, kdo jim je dováží, slint :-)
tak si nekupuj ty s tesca, protože ty jsou hnusný uplně exkluzivně
zkouším teď najít, kde by je v Praze mohli mít, ale zatím neúspěšně :-(

23.07.2011, 19:15 |
Pluto Dobrý mají v Bille, v provedení Milka, mají je volně ložené u regálu s dopekem...

23.07.2011, 20:22 |
fredh ten zvuk pětiválce je fakt maso...
2 /// MiŠeL ///: jaja, Gigi je PÁN :-)