Navštíveno 728x

21.07.2011, 22:44 |
Tendr Pokukuju po autě pro přítelkyni, neb se bude muset začít sama dopravovat do nové práce. Máte někdo zkušenost s tou jednatrojkou a vůbec s autem viz
[ Link ] ? Co odchází atd, na co si dát pozor při koupi? Dík předem.
neboj, tohle auto chce jen spotřebák.... kdyby se ti vyloženě něco rozbilo tak to je fakt velká náhoda nebo by sis za to moh sám nějakym zákrokem....
prostě vyžaduje to sem tam pdržbu stylu vyměnit čepy, sem tam rozhejbat vodítka zatuhlejch třmenů a prostě údržba.....
Tendr:já taky do budoucna přemejšlim co pro manžáre za povoz,a jestli bych ti mohl do toho trošku kecat,volil bych nějaké větší auto.Jo,oni se jim líběj malinký hezoučký káry,ale na větší si zvyknou a budou aspoň trošku v bezpečí.Já bych to viděl(v mojem případě)na nějaký to Volvo S/V 40 :-)
Jinak co člověk to názor samozřejmě.
jasně ale zrvona S40 neni velký auto ani spolehlivej renault či relativně bezpečný volvo.... jen cosi se znakem volva vyrobený v amstru z roztavenejch sběrnejch surovin nikoli švédský oceli a motorem rencek se všim všady netušíc za kterym rohem tě to nechá viset....
tenhle kolt neni až tak nebezpečnej bourat jako nějakej swift apod sorta krabiček od sirek :)

21.07.2011, 23:31 |
Tendr No ona by se jí líbyla Q7, ale když se vrátíme nohama na zem, tak i moje e34ka, se kterou občas jezdí je pro ni, podle jejích slov, moc velká, nehledě na to, že je Q7 pro mě finančně uplný sci-fi :)
Myslím, že ten Colt je ekonomický řešení jak pořizovačkou, nákladama na pohonné hmoty tak i servisem, jak potvrdil i Nismo, což se tu málokdy vidí :) Dík za názor Nismo.
To Volvo asi taky nebude špatný a pravděpodobně i bezpečnější, nicméně v ucházejícím stavu určitě za jiný peníze. Další plus pro Mitsu je, že tatík má servis na Mitsu, takže při nějaký tý závadě by se dalo lecos ušetřit.
Nismo:v poho,nečekal jsem že napíšeš něco jinýho:-)

21.07.2011, 23:43 |
rcman Mladej od známýho má tohohle Colta. Jenom má teda El. okna a jinej introš. Ale jinak asi stejný... Dělal jsem mu na tom čepy a komplet filtry. Hned jak to přivezl domů... Pak i centální zámek s dálkou...
Centrál byl teda trochu hlavolam na uchycení a místo, ale nakonec je tam a šlape...
A jinak co se týče na opravy, tak v pohodě autíčko. Celkem pohodlnej přístup ke všemu co tak běžně musíš občas měnit...
Jízdní vlastnosti jsou na můj vkus takový prapodivný. Neměl jsem moc možností stim někde jezdit... Ale přišlo mě to jako takový zábavný auto...
Tendr:co si čekal že Nismo napíše o japoncovi?
Nismo-SHRNUTÍ:Volvo-sráč
Renault-sráč
Cokoliv no america and Japan-sráč.
A koncern?To je úplný peklo,kdo si tohle proboha může koupit?Nismo,poslyš,já popravdě USA mám dost rád.Hambáče,auta,a tak celkově jako zemi,i přes všechno co jsem o tom slyšel.Ale jako na tebe nemá nikdo:-)
než kolta, tak bych kouknul na civica :o)
Honcke : zkus se rozhlížet a uvidíš že tu e hromada věcí na který si nestěžuju či auta pro ti kterejm nic nemám..... samozřejmě se tu ale převážně řeší oktávka f tédéíčku jakožo auto který stojí v každym servisu v x kusech čekajíc na opravu nebo vozy jejich cena jen údržby je astronimická.....
jakmile tu padne nějaká S60,V70 apod tak si přečti co o tom píšu.... nic proti nim nemám, super auta, dobrý motory, vcelku dobrý zpracování, výborně se v tom jede ale uvědom si že se nebavim o paskvilu postavenym v konsorciu s renaultem.....
ad colt tak to je prostě varianta jako civic....obojí dost spolehlivý auta, colt má línější motory než honda to ano ale zase proti dobovýmu civicu má výhodu že se vyráběl jen na jednom fleku zatimco civic může bjet japonec nebo anglán a to se krutě odráží v korozi !
pokud chceš aby to málo žralo, jen jezdilo a dolejvat benzín sem tam vyměnit opotřebovanej spotřebák tak je colt prostě dobrá volba, šance že tě někde nechá stát je zcela mizivá, že tě nechá stát někde S40 s 1,6kou je zasraně velká stačí když ti hebne cívka jenž většina moudrejch majitelů rencků apod vozí jednu náhradní v kufru a vědi dobře proč....