Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: emaily na Google

o Navštíveno 557x o
o 21.07.2011, 22:28 | Tea
Mám několik emailových účtů na svojí doméně na nějakém serveru, který se bude rušit. Správce mě nabízí převod účtů, hostingu domén a FTP serveru na Google. Za to by chtěl několik tisícovek. Protože se vtomto moc nevyznám, nevím jestli je to nejlepší řešení a jestli to je nutně tak složité a tím pádem drahé. V podstatě se mi jedná o 3 emailové účty na doméně, hosting dvou domén a FTP, pár set MB. Do budoucna bych si to chtěl spravovat sám a případně rozšířt o další domény. Co byste mi poradily za nejlepší řešení.

Díky všem.

o 22.07.2011, 08:31 | AR
google už dělá i hosting?
o 22.07.2011, 11:12 | Shr3k
Všechno lze převést v nějaké formě na [ Link ] (bezplatně i zpoplatněně), několik tisícovek mi přijde přemrštěná cena. FTP se stovky MB jedině někam na MS Live SkyDrive atp., nebo si zaplatit Amazon. BTW je to práce tak na 3-4 hodiny čistého času max.
o 22.07.2011, 12:24 | AR
no ale tak píš o webhostingu tj běží mu tam nějaká webová aplikace předpokládám.

převést maily ke google není problém, je to jen o změně dns daných domény a aktivaci u google, pokud chceš nějaký ten hosting tak se normálně poohlédní po nabídce na trhu a někdo z těch poskytovatelů je určo schopný ti i pomoct při přenosu dat
o 22.07.2011, 12:25 | AR
každopádně za těch několik tisícovek tě chce ojebat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3643 sekund.