Navštíveno 557x

21.07.2011, 22:28 |
Tea Mám několik emailových účtů na svojí doméně na nějakém serveru, který se bude rušit. Správce mě nabízí převod účtů, hostingu domén a FTP serveru na Google. Za to by chtěl několik tisícovek. Protože se vtomto moc nevyznám, nevím jestli je to nejlepší řešení a jestli to je nutně tak složité a tím pádem drahé. V podstatě se mi jedná o 3 emailové účty na doméně, hosting dvou domén a FTP, pár set MB. Do budoucna bych si to chtěl spravovat sám a případně rozšířt o další domény. Co byste mi poradily za nejlepší řešení.
Díky všem.

22.07.2011, 08:31 |
AR google už dělá i hosting?

22.07.2011, 11:12 |
Shr3k Všechno lze převést v nějaké formě na
[ Link ] (bezplatně i zpoplatněně), několik tisícovek mi přijde přemrštěná cena. FTP se stovky MB jedině někam na MS Live SkyDrive atp., nebo si zaplatit Amazon. BTW je to práce tak na 3-4 hodiny čistého času max.

22.07.2011, 12:24 |
AR no ale tak píš o webhostingu tj běží mu tam nějaká webová aplikace předpokládám.
převést maily ke google není problém, je to jen o změně dns daných domény a aktivaci u google, pokud chceš nějaký ten hosting tak se normálně poohlédní po nabídce na trhu a někdo z těch poskytovatelů je určo schopný ti i pomoct při přenosu dat

22.07.2011, 12:25 |
AR každopádně za těch několik tisícovek tě chce ojebat