Navštíveno 769x

jak je to s dálničkou když ji mam vylepenou na skle a sklo prasklo, někde sem slyšel že ji za nějakej poplatek vymění za novou na poště je to pravda?
me ji teda prelepili, kdyz mi menili sklo. ale jinak ji na poste za nejakej poplatek meni. musis mit ale i ten ustrizek

21.07.2011, 21:12 |
JR Lepsi je ji prelepit. Na poste zaplatis 50 a jeste na tebe koukaj jak na curaka.

21.07.2011, 21:13 |
Tendr JR: Pobavilo :D

21.07.2011, 21:16 |
JR Jednou sem si rekl, ze budu poctivej a zasel na postu. Uz to nikdy neudelam. Znamku prelepim za 3 minuty. Postu sem musel hodinu hledat, protoze to nedelaj na kazdy a pak jeste stat hodinu frontu a jeste za to platit.
ja to delal zrovna vcera a za 10 min. a 40kc sem odchazel s novou znamkou :))
Ja kdyz vylepuju znamku, tak je jenom prilozim ke sklu a statickou elektrinou (asi) se sama prilepi, nijak ji neprimackavam, pak de lepe dolu
Kdyz mi menili cilni sklo, vzali spachtli (s ziletkou - jak ej na cisteni varnych desek), zajel pod nalepku a sup, byla dole a sup s ni na novy okno

22.07.2011, 18:35 |
Losky Já mám skoro za rok 2 auta a už to taky řeším přes poštu. Normálně nahřeju zvenčí horkovzduškou, pak vezmu starou kreditku a je dole. Jenže je problém pak s RZ co je tam napsaná, tak ji normálně odnesu na poštu, že jsem měl výměnu čelního skla po nehodě a za 50 mi hned dají novou a je to:)