Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dálniční známka

o Navštíveno 769x o
o 21.07.2011, 20:26 | maiky46
jak je to s dálničkou když ji mam vylepenou na skle a sklo prasklo, někde sem slyšel že ji za nějakej poplatek vymění za novou na poště je to pravda?

o 21.07.2011, 20:27 | Ghofig
me ji teda prelepili, kdyz mi menili sklo. ale jinak ji na poste za nejakej poplatek meni. musis mit ale i ten ustrizek
o 21.07.2011, 21:12 | JR
Lepsi je ji prelepit. Na poste zaplatis 50 a jeste na tebe koukaj jak na curaka.
o 21.07.2011, 21:13 | Tendr
JR: Pobavilo :D
o 21.07.2011, 21:16 | JR
Jednou sem si rekl, ze budu poctivej a zasel na postu. Uz to nikdy neudelam. Znamku prelepim za 3 minuty. Postu sem musel hodinu hledat, protoze to nedelaj na kazdy a pak jeste stat hodinu frontu a jeste za to platit.
o 21.07.2011, 22:01 | P3RF3KT
ja to delal zrovna vcera a za 10 min. a 40kc sem odchazel s novou znamkou :))
o 22.07.2011, 09:06 | ACEMajky
Ja kdyz vylepuju znamku, tak je jenom prilozim ke sklu a statickou elektrinou (asi) se sama prilepi, nijak ji neprimackavam, pak de lepe dolu

Kdyz mi menili cilni sklo, vzali spachtli (s ziletkou - jak ej na cisteni varnych desek), zajel pod nalepku a sup, byla dole a sup s ni na novy okno
o 22.07.2011, 18:35 | Losky
Já mám skoro za rok 2 auta a už to taky řeším přes poštu. Normálně nahřeju zvenčí horkovzduškou, pak vezmu starou kreditku a je dole. Jenže je problém pak s RZ co je tam napsaná, tak ji normálně odnesu na poštu, že jsem měl výměnu čelního skla po nehodě a za 50 mi hned dají novou a je to:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3159 sekund.