Navštíveno 2432x

V I4 mám natočené video a nevím, jak ho dostat do PC. KDyž připojím tel k PC, tak se mi objeví další disková jednotka, dostanu se do galerie. Obrázky a vše zkopíruji, ale video, co má 600MB ne. Dělá to, že to kopčí a ve finále má na disku 0MB.
KDe je zrada?
nevím, dělám transfery přes wifi a iFile

21.07.2011, 13:40 |
Daryl (A)
ja to kopiruju pres "fotoaparaty". Normalne pustim import a vezme to i videa. Nicmene zadne 600M video jsem nikdy natocene nemel :) 200M max ...
Já mám automatický import videa i fotek do automaticky vytvořené složky označené datumem po připojení iP k PC. Nikdy žádný problém. Jedině zkus, pokud tedy máš JB, zkopírovat video z iP přes "něco" jako píše Luke_288, přes iFile, WinSCP, do TotalComanderu je taky nějaký plugin nebo cokoliv jiné umožnující přístup do souborů v iP.
Další varianta je upload na YT a odtud pak sosnout ale to mi přijde zbytečně komplikované a zdlouhavé.

21.07.2011, 13:57 |
FSAL delalo mi to na XP a pomohlo kopirovani nasledujicim zpusobem:
Steps to follow:
----------------
1) Open Windows Explorer and right mouse click on your iPhoneCameraIcon and
select explore
2) From the menu select VIEW > DETAILS
3) Click the picture size column header to sort by filesize and place large file
on the top
4) Right click on a large file and select 'Save File in my pictures'.
Takhle to prekopiruje klidne gigovej soubor (vyzkouseno), ted na Win 7 uz to nepozoruju, ale mozna sem nemel tak velky videa.
Luke_288
to je mi cizí :o)
Daryl - to jsem zkoušel, taky mi to nejde
haskyvr6 - mám salamandera, tam na to nevidím
FSAL - zkoušel sem to dle návodu, ale nejde mi to (dělá že se kopčí a nic - zamrzne to jakoby to okno)
Ten Iphone Explorer mi pomohl, dík
ten ifile je trošku složitější na nastavení, dost jsem s tím bojoval, ale já jsem IT lama
Luke_288
tak jestli ty si IT lama, tak já jsem IT guma :o)