Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > koupě garáže - co všechno potřebuji

o Navštíveno 1240x o
o 20.07.2011, 19:48 | cendler
Mám tu ještě jeden problém, momentálně mám možnost koupit výhodně garáž, majitel potřebuje peníze a chce nějaké peníze a po mě ještě chce abych zaplatil poplatky okolo převodu, tak se ptám co všechno potřebuji a co mě to cca bude stát?
Před 5lety jsem kupoval byt, ale tohle je věc za 30t, tak nevím jestli je to stejný, nebo jestli se to dá nějak jednoduše udělat.

o 20.07.2011, 19:51 | jura.j
sorry za Ot , ale garáž za 30 ? to je enom na kolo , né ?
tady u nás nekůpíš garáž pod 100 a eště je malá jak sfiňa
o 20.07.2011, 21:41 | cendler
to ne, je to normální řadová garáž, právě tady u nás stojí od 60t a víc, tahle má skoro propadlou střechu, napr příjezdovku, vrata naprd. prostě odpovídá ceně, jen nevím co všechno ještě bych měl platit za to.
o 21.07.2011, 07:33 | Šestikule
tak hlavně zjistit na katastru, jestli je prodávající fakt majitelem či jestli na tom není nějaká zástava. Pak klasika kupní smlouva a zápis do katastru (500 Kč). Prodávající bude muset zaplatit daň na finančáku, ale to je jeho boj.
Pokud je tam elektrika/voda, tak oběhat dodavatele, jestli jsou srovnaný všechny platby a nevisí tam nějaký dluh.
o 21.07.2011, 09:58 | Ravo
ještě k dani - u nemovitosti platí, že kupující je ručitel za dluh daně, tzn. pokud prodávají nezaplatí, finančák to začne automaticky vymáhat na kupujícím.
o 21.07.2011, 10:49 | Newman
30t dost trapna cena - u nas taky "kilo" a vic (rovnez radova)a jako Šestikule důležitý je zápis do katastru a jestli na tom nejsou věcná břemena. Kupní smlouva - katastr a je to. dan plati prodavajici (pozor na smlouvu, aby to nechtel po tobe)
o 21.07.2011, 11:21 | Leveler
Jak říkaj kluci.Ale mazec cena.U nás stojí garáže 250-300 000.
o 21.07.2011, 14:11 | Newman
heh 250-300 no potez ...
u nas ( Vysocina) za 250 s pudou a pozemekem na grilovani
uplne funglovka. Pecka, ale za ty prachy ...
o 21.07.2011, 18:30 | cendler
nj u nás se pohybují cena za vrak garáž jako je tahle kolem 60t a za normální co se do ní nebojíte dát auto, kolem 100t, tohle je prostě dobrý kup, tak to chci rychle pořešit.
o 17.08.2011, 11:30 | cendler
Ještě bych potřeboval radu, budu u zmiňované garáže dělat novou střechu, tzn. strhne se stará a udělá se nová, budu na tohle potřebovat stavební povolení?
jinak je to klasická řadová garáž(cca uprostřed )
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3066 sekund.