Navštíveno 830x

20.07.2011, 19:32 |
foxos Ahoj chtěl bych se zeptat když si z Ameriky pošlu balík kde budou například trička který si koupim a sundam cenovky tak jestli z toho taky budu muset zaplatit clo a dph? neřešil to někdo?jak mi dokážou že je to nový zboží?příklad: co kdyby mi chtěla poslat třeba teta nějaký starý trika to z toho taky zaplatim???
díky za odpověď
hlavni zasada asi je, ze ti celnik proste nic dokazovat nebude :-)

20.07.2011, 19:39 |
foxos tohle já prostě nechápu
Přijede David Copperfield na celnici a celník mu říká: „Pane Copperfield, nemůžete nám ukázat nějaké kouzlo?”
Copperfield mávne nad celníkovým šálkem kávy a najednou celý šálek i s lžičkou a podšálkem zmizel. Celníci na to koukají a jeden řekne: „A to je všechno?”
„No ano!” říká Copperfield.
„Tak hele, Davide, teď koukej ty, jo? Vidíš tam venku ty tři kamiony plné lihu?”
„Vidím!”
Celník vzal do ruky papíry a razítko, třikrát jím bouchnul a povídá: „Tak a už je v nich hrášek!”

20.07.2011, 19:47 |
foxos holt si to budu muset vzít do letadla ale společnost co mam od ní letenku tak dovoluje jen jedno zavazadlo 23 kg tak musim zjistit kolik stojí ještě jedno zavazadlo

20.07.2011, 19:48 |
JP .mycTD :DDDDD
Hodnotu toho zboží musíš doložit ty. Když si vymyslíš nějakou podezřelou pohádku kterou na ně někdo zkouší každej den 10x (jako třeba že tetička posílá balík novejch hadrů v hodnotě 10USD), budeš z toho mít zbytečný problémy a nakonec to stejně budeš muset proclít.

20.07.2011, 19:50 |
CRK No tak v tomhle případě je to snad lepší dovézt osobně, jestli teda toho neni 100kg :-D

20.07.2011, 19:52 |
foxos tak 100kg asi né ale když jsem byl v kanadě mohl jsem mít 2 zavazadla -23 kg teďka můžu mít jen jedno :-(

20.07.2011, 19:52 |
foxos tak 100kg asi né ale když jsem byl v kanadě mohl jsem mít 2 zavazadla -23 kg teďka můžu mít jen jedno :-(

20.07.2011, 21:50 |
Rudi myc to rozbil :-DDDD
Nektery celnici jsou v pohode, kdyz slysim co tam vypravi lidi za pohadky o balicich, aby se vyhli clu a dph :D Jen jim to odklpenou a nechavaji to byt. To je komedie neskutecna.
Ted resim neco podobnyho s prevodovkou z us... Ale v polsku raci...