Navštíveno 1807x

Jak mohli vsichni vyletet? :-O
Kazdopadne neskutecny, snad budou OK :(

20.07.2011, 16:00 |
nome no pokud z auta vyletíš tak jeto většinou proto, že nejsi připoutaný ...
Pokud ctu dobre a jelo jich 5...ty zavazadla na zadnich sedackach :-O :-(
Jestli jsem to dnes dobře slyšel tak dvě děti to už mají bohužel za sebou a rodiče a 1 dítě je ve vážném stavu.

20.07.2011, 16:32 |
Dragster | Upraveno: 2011-07-20 16:33:25
Tak to není pravda, dvě děti jsou ve vážném stavu a bojují o život, rodiče a 1 dítě jsou těžce zraněni.
[ Link ]

20.07.2011, 17:40 |
AR
to je smutný, snad se z toho všichni dostanou :-(

20.07.2011, 18:46 |
hanzz Úplně se mi vybavilo, že nedávno nějací skopčáci dělali losí test s přeloženou oktávkou... každopádně pro tu rodinu to je peklo na zemi :(
20 let jezdím na noc a vím co to je, udržet oči bylo kolikrát neskutečnej opruz, ale poslední roky s tím problem nemám, v ruce držím RedBulla a černou kávu a jsem ready! Pokud se mi chce spát, hlavu z okýnka..

20.07.2011, 21:45 |
Rudi Pokud se mi chce spát, tak zastavim, pokud se mi chce spát i po zastavení, tak ideální na chvilku zastavit a hodit klidně šlofíka, není kam spěchat.
jezdíval jsem na noc a vše tak nějak v pohodě.Před dvěma lety jsem si vyzkoušel se v klídku vyspat a vyrazit z LBC cca v 5h ráno a to je neskutečná pohodička. Odpočatej,kochám se denní krajinou a hlavně neriskuju,že po vypjatém dni mě přepadne spánek a něco se stane.

21.07.2011, 00:05 |
Losky Známej včera kousek od Mladé Boleslavi zachraňoval mladou holku. Ležela uprostřed silnice v bezvědomí. Srazilo jí nějaké auto. Pořád upadala do bezvědomí a zvracela a občas říkala, že ji někdo srazil a pak volala pořád máti. Hrůza. K tomuhle se dostat, tak se složím vedle ni. Sanitka přijela brzo a odvezli ji
Nesložíš, organismus začíná makat na jiné frekvenci, složíš se až pak, když je po všem !
Já našel v Praze mrtvolu, vrátnej v Grafotechně, automaticky jsem hledal na krku tep, ani nevím proč, byl total černej, infarkt asi, zavolal jsem sanitu, ta se k němu nemohla dostat, tak jsem zase k němu šel a hledal klíče od vrat po všechy jeho kapsách..
rozklepal jsem se až po té, co ho odvezli !