Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Batohy na notebook Hi-Tec

o Navštíveno 808x o
o 20.07.2011, 13:47 | ACEMajky
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s batohy na notebook. Neco schnim, neco praktickeho, kam se vejde i nejaky ten HDD navic, nejaky sroubovak, dokumenty, ....

Nasel sem na aukru toto:
muj favorit [ Link ]

nebo [ Link ]

ten mensi je ale podle popisu asi malej, muj noutas ma 38x25,5x4,5cm,a le na to jak je celkove batoh velkej mi rpide, ez by se tam mohl vejit

U druheho 40L mi pride, ze prodejce popletl rozmery kapsy na noutas

Psal sem prodejci o blizsi info,a le zatim neodpovedel (asi pred 3 dny sme psal)
Kdyz hledam batohy na webu, tak se mi nedari nic najit, jen tuto aukci, tak si rikam, zdali to jsou vubec HiTec batohy a nerad bych neco objednal a byl to sunt - bohuzel prodejce je polak, takze o to je to jeste horsi

mate nekdo nejaky takovyto batoh, nebo nejaky zkusenosti

o 20.07.2011, 13:59 | .mycTD
myslel jsem, ze dnes maji kapsu na ntb snad uz vsechny...
jinak ja mam jakehosi burtona asi za 1.200,- a po 4 letech zadne znamky unavy.
o 20.07.2011, 14:18 | Kamil
já jsem maximálně spokojenej s Thule - zatím nej batoh, co jsem měl. Akorát koukám, že je nějakej dražší, já ho kupoval ještě za 99

[ Link ]
o 20.07.2011, 14:24 | ACEMajky
odkaz nefachci, jak se menuje?
o 20.07.2011, 15:16 | .mycTD
TCBP_-_117-25-Liter-MacBook-Backpack
o 20.07.2011, 16:34 | patryck
Kašli na tyhle sport značky,mám okolo sebe spoustu lidí co mají batohy Dakine, já ho sám vlastním a už ho mám 6 let a je jako novej. Skateovej batoh, nosil jsem ho do školy a tedka ho mám na všechno a notas v nem tahám furt.
o 20.07.2011, 19:24 | jasisoft
ja mam notas v batohu eastpak a je to nesmrtelny batoh, uz ma asi 7 rokov a stale ako novy. nic sa netrha, farby stale drzia a zaruka 30 rokov.....
o 20.07.2011, 20:59 | ACEMajky
Diky diky za tipy, omrknu je

jinak co si myslite o tom hi-tecu, laka me na nem hafo tech kapes

ale jeste sem nevidel ty vase...
o 21.07.2011, 09:19 | jasisoft
hi-tec je bezna shit znacka ktoru napriklad u nas predavaju rozne supermarketove sport obchody, alebo napriklad aj metro/makro. takze ziadna uzasna kvalita. radsej by som sa pozrel niekde inde.
o 21.07.2011, 10:13 | ACEMajky
Vzhledem k rozmerum noutasu pripada v uvahu od Dakine jen tento:
[ Link ]
U Thule je super ta vrchni kapsa s pevnym vnitrkem, jen nepisou rozmer kapsy na noutas (tady sem vybral 40L,a le neumim si predstavit tu volikost)
[ Link ] #
EASTPAK - kdyz uz sem si vybral a noutas by se do nej vesel, tak cena 2500,- coz uz je asi moc... (coz ale ten thule stoji tusim taky) :( - asi budu muset vice setrit, ejste kouknu an HUSKY, jestli neco nedelaj, mam batoh Husky co taham do prace kazdej den a celkem OK, zipy drzej, neni prodrbanej...
o 21.07.2011, 10:34 | Kamil
U toho 25 litrovýho Thule má kapsa pro NTB rozměry 27 x 39 cm ( tady může NTB přesahovat ještě o cca 5 cm).
o 21.07.2011, 10:46 | ACEMajky
OK, diky za info - ja mam 38x25,5

cili oni neuvadi max velikost noutase, ale velikost kapsy (plochu, kterou kapsa zakry je notebook)

Ten 25L je asi jak velkej - myslim tim das do toho noutase a nejaky A4 dokumenty, nebo tam dam treba 2ks 3,5" HDD + kleste, sroubovak, nejaky dokumenty rekneme o tloustce 5cm, svacu, ....?
Nemuzu najit model na tom mym batohu Husky, abych si to porovnal - predstavil
o 21.07.2011, 10:52 | Kamil
Dneska se dostanu domů pozdě, ale zítra odpoledne když si na to vzpomenu, tak ti můžu udělat pár fotek.
o 21.07.2011, 11:01 | ACEMajky
OK, super, treba strcit noutase dovnitr a pak poslat rozmery noutase pro predstavu, diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3461 sekund.