Navštíveno 1243x

20.07.2011, 08:02 |
Kamil jj, akorát jsem to četl
noviny raději nečtu, ale slyšel jsem v rádiu a hned mi chytly saze...
ty už fakt neví jak ty lidi ždímat ...
na benálu a naftě neskutečná daň, a ještě si kupovat nuceně známku :o(

20.07.2011, 08:06 |
Zdeny60 | Upraveno: 2011-07-20 08:08:37
Only_one:
proč to čteš? :-)Ty jsi jasně samonasírací typ:-) :-)
Řešení je jasné: Češi se jednou už konečně jako národ domluví a tyto známky si nekoupí. Všichni si je nekoupí. Ne, že všichni budou řvát, že si je nekoupí, a pak si je koupí.
A pak ať uděšlají státní orgány zátah.... A rád bych viděl, jka by to dopadlo:-)Odstavtě autobusy, akmiony, sanitky, hasiče a další, kteří nemají výjimky a nemaí ani známky:-) první, kdo na to doplatí, budou ti, kdo tohle vymysleli:-) paka, který v Praze chcípnou hladem za pár dní, protože tam prostě odstavená auta bez známek nemají kudy dojet:-)
je to sice utopie, ale pokud se Češi už jednou nesjednotí, neotevřou Blanickým rytířům a tyhle vládní mamrdy nevymlátí z parlamentu, nebude nikdy klid.
Doporučuji adminovi, aby tohle vlákno rychle zamknul, protože tím, jak všichni budou bušit do klávesnice, poklesne v republice produktivita práce a vláda zase jen vymyslí opatření na její zvýšení a to zase bude :-)
Citace:
Pokud by skutečně došlo ke zpoplatnění silnic první třídy, zařadilo by se Česko například po bok Černé Hory, Bulharska nebo Rumunska.
Samá "elita" co? :)
to Zdeny60:
tyjo, po ránu máš nějakou pomotanou klávesnici nebo píšeš ještě po slepu, viď? :-DDD
= jedno, jenkoupí, uděšlají, jka, Odstavtě, akmiony, úrvní, kod, udou, tio, kod, praze, parlaemtu, nikd
:-)
Zdeny60: Blaník a produktivita práce :-)))))))))))
tykev:-)
ne ne,. já mám bezdotykovku:-) Stačí ťuknout vedle a je to:-)
Sere Pepa, nemám brejle, ale takovýhle příspěvky v novinách jsou silně tendenční (a navíc zaplacené) a mají jeidný cíl - udržovat prosté lidi ve varu a zastínit vážné problémy. To je můj názor.

20.07.2011, 08:25 |
xSam Kdyby to pomohlo lepší kvalitě našich silnic, tak si rád připlatím...
Že by konečně pádný důvod na to volat 5x denně na ŘSD a SÚS aby si spravili silnici? Ale dalo se to čekat, až bude elektronický mýto i pro osobáky, tak se bude platit od kilometru nejen dálnice, ale i jedničky... Takhle to začně - "nenásilně" aby se lidi naučili.

20.07.2011, 09:02 |
rcman Za chvilku budou platit chodci za chodník před domem a ktramvaji...
Potom už nám všem daji jenom obojky a budou utahovat podle výše odvedených peněz do státu...
Jak píše Zdeny60...
Chce to fakt sebrat celej stát a dojít si pro ty šmejdy od vlády. Všechny ty sr**e z vlády bych nahnal někam do dolů...

20.07.2011, 09:06 |
swep no, me to nasralo solidne. timpadem se clovek bez znamky nedostane v podstate autem nikam. btw 600 kc/rok neni zase tak moc, to vic me sere dan z pohonnych hmot, tam zaplatime daleko vic nez 600 kc/rok.
Zdeny60 co je to bezdotykovka? To jako ovladas mysli? nebo to ma nejaky senzor na pohyb? Posli nejaky link rad bych se na to mrknul, protoze sem to jeste neslysel nikdy, dik.
swep:-)
nevěř všemu:-)
Jak to říkával Donutil:
bratře plukovníku, zase jste naletěl a já vás musím vytahat za ouško.
prostě myslím rychle, píšu pomalu, ale pochopí to snad každej, ne:-) ?? Překlepy z rychlého psaní.... Neřeším. Hlavně, že nejsou hrubky.
Jako xSam. Dálnice máme levný - když jsem v Itálii za jeden den utratil na dálničních poplatcích víc než v ČR za celý rok, tak jsem byl teda nasraný výrazně víc. Problémem je to, že u nás ty peníze jdou jak do černý díry. Klidně dám 3000 Kč za dálniční známku, ale ať má D1 4 pruhy a není to drncačka jako za současného stavu :-/
Vzdyt D1 ty 4 pruhy klidne muze dostat. Penez se na to z dopravy vybere vic nez dost. Jen se tim nesmi zacpavat dalsi cerny diry, ale musi to jit zpatky do silnic. Zapomente na to, ze se zlepsi silnicni sit. Ty penize skonci uplne jinde. Kolik je rozjetych arbitrazi? Neni nejaka pred koncem?:)
Dalsi vec: Jak dlouho bude znamka? Kdy se prejde na nejakej druzicovej system? Kolik to asi bude stat? A pripravte se na to, ze budou rovnou chodit slozenky a odecitat se body.
Kdyz sem to po zavedeni ele myta na dalnici rikal, tak me meli za vola. Ted se vsichni budou jen divit az dostanou flastr i na polnacce.
mě to dere docela výrazně. Pořád se platí víc a víc a silnice jsou horší a horší... 2 ze tří cest tam kde bydlím jsou ve značně dezolačním stavu. Přičemž po jednjé se dá jet krokem a i to je docela o hubu. Takže zase zaplatím víc nezlpší se jako vždy nic. A to me fakt sere
problém je bohužel v tom, že i kdybychom platili 10 tisíc ročně za známku, tak se nic nezlepší.
Vláda chce ty peníze navíc ne proto, aby se to vrátilo do silnic a dálnic, ale proto, aby byla zalepena díra v rozpočtu.

20.07.2011, 19:10 |
Fipo tohle bude asi náš věčný problém a jen tak se to nezmění...holt se na nás komunismus podepsal nesmazatelně...ikdyby tady byly dálnice dokonalý a platilo se nesrovnatelně víc, tak budeme nadávat, že je to drahý a dřív jsme platívali 1000 ročně...