Navštíveno 1376x

19.07.2011, 10:52 |
MaxxT teda toto mi opravdu vcera velice sokovalo, ze jsem to nemohl nechat bez povsimnuti a pozeptat se, jak je mozne, ze magistrat, muze mit chybu ve vlastnim slove a oni ze pry o tom vi, ze je to tam uz 4 roky!!!

19.07.2011, 11:22 |
Daryl (A)
to je neuveritelne dlouha a strasna prace prehrat to v ty masine :)
kdyby jste věděli kolik formulářů musí vyplnit aby se rozjelo výběrové řízení na firmu, která to opraví, tak by jste nad tím mávli rukou a ještě jim poděkovali, že šetří peníze daňových poplatníků, protože tahle oprava by nebyla zadarmo :o)

19.07.2011, 11:50 |
Ravo | Upraveno: 2011-07-19 11:51:43
no v Plzni bych chtěl něco přihlašovat...3538 lidí v 11:12 dopoledne ;-)
Ale zřejmě umí skvěle obsluhovat tu mašinu (viz název na lístku) a tak jim zřejmě i každodenní reset counteru nedělá žádné problémy :))
Mno, taky je tak nějak plnně chápu. Kolikrát se zákazníkem uděláme některý věci "natajnačku", protože říct kolikrát o mých pracech zaměstnavateli, měl by velký tendence do toho zapojit obchodní oddělení, manažery a kdo ví jaký ještě přiživovače, aby vznikl implementační projekt, mraky provozní dokumentace, vykazování té práce (k tomu samo nafunkcovat manažery kteří budou zodpovědní za schvalování výkazníků), revize a další kraviny, který jen naboptnávají už tak rozbujelou byrokracii a "nutnost" mít hromadu kreténu kolem toho všeho, kteří se s železnou pravidelností jen svezou (konzultanti). Takže srát na ITIL prachy do kapsy nebo neřešit ...

19.07.2011, 13:16 |
Rudi Proč novou výběrovku? Měli to udělat v rámci reklamace u původního dodavatele, mi neříkejte, že si toho nikdo během prvního tejdne nevšiml...

19.07.2011, 13:46 |
MaxxT Ravo, ta trojka je oznaceni typu a pak je asi pocet lidi, ale jede tam 40 oken soucasne.

19.07.2011, 14:06 |
hanzz Ale prdlajs, to blbě čtete. To je akronym, který znamená, že si soudruzi povýšili kraj na stát a ješte k tomu magický stát. Ani nechci vidět, co tam má ve středočeským kraji napsaný Ráth...
:)

19.07.2011, 14:08 |
hanx hanzz: Rathistát
Ale oni to mají dobře :-D
Protože je to tam na dlouho, tak tam budeš jako "Magi stát" :-D